Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan dolgozzam fel? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel? Miért csinálta?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt még azt mondta mindennél jobban szeret, tegnap viszont minden ok nélkül kidobott reggel, este külön ágyban aludt, pedig az ő lakásán voltunk. De mondta hogy szüksége van egy kis magányra, ezt nehogy magamra vegyem, nem miattam van.

Reggel azzal keltett, hogy miért gyűrtem össze az àgyàt és ledobálta az ágyról a telómat meg pár cuccom ami rajta volt épp. Majd azt mondta, "nem szeretem ha idegenek fetrengenek az ágyamban. 5 hónapja vagyunk együtt teszem hozzá. Mondtam hogyha így viselkedik azonnal elmegyek. Helyeselt is, én pedig otthagytam.

Nagyon össze vagyok még mindig törve. Amit üzentünk egymással utána, hogy "undorodik tőlem" és hogy "nem bír elviselni".

Még nem sikerült feldolgozni. 2 napja még minden felhőtlen volt, szenvedélyes volt a szex is és nem volt semmi oka. Ő sem tudott konkrétumot mondani.

Nem tudom kifejezni mennyire megvisel ez engem, mert én minden szeretetet megadtam neki és erre ezt kapom?? És még magyarázatot sem kapok tőle. Végül letiltottam minden platformon.

F

2023. okt. 30. 09:30
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Igen voltak mentális betegségei A leányzónak. De nem borderline, hanem szociális szorongás, panikroham, meg pár hasonló. Gyógyszereit nemrég tette le, mert azt mondta tönkreteszik, nem tudom ahhoz köze lehetett e, de pár napja még azt mondta mellettem érzi magát a legnagyobb biztonságban és hogy egy csodálatos férfi vagyok. Szó szerint. Most pedig így ezt hozzámvàgni a semmiből eléggé fáj...

És még mindig kötődök hozzá sajnos, mert amikor összebújtunk vagy kedves volt velem, akkor a legkedvesebb volt akivel csak találkoztam. Nagyon aranyos volt és sok szeretetet kaptam tőle 😔😔

2023. okt. 30. 11:01
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Borderline. Olvass utana. Jobb nem lesz, de megerted, hogy mi tortent.
2023. okt. 30. 11:24
 13/26 A kérdező kommentje:

Hogy lehet hogy elméletileg az ország legjobb pszichologusaihoz, később pszichiátereihez járt és egyik se jött rá?

Lehet nem volt hozzájuk őszinte és mindent a saját szempontjából mondott el nekik?

2023. okt. 30. 11:44
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
De most oszinten, akkor van neked magyarazatod az egeszre, pontosan mit szeretnel meg?
2023. okt. 30. 11:48
 15/26 A kérdező kommentje:

Azt szeretném, hogy jobb legyen, ne érezzem szarul magam. Én sem vagyok tökéletes, ahogyan senki sem az, de szerintem én mindent megtettem neki, mégis én érzem szarul magamat.

Illetve utóbbi napokban észrevettem egy irányításmániát nála.

Egy rajfilmfigurás pólóban akartam menni vele a városba és mondta, hogy vegyem le, mert ez gyerekes, ilyet az 5 évesek hordanak. Mondtam neki, én se szólok bele ő milyen színes biszbaszokat vesz fel, ő se szóljon már bele. Erre azzal jött, hogy vele fogok mutatkozni és ne égessem már... Végül belementem, amitől kicsit szarul is éreztem magam, nem tudom hogy ettől papucs leszek-e, a konfliktus elkerülése miatt engedtem neki.

Szex közben viszont épphogy alárendelte magát, szerette ha kiközöm vagy kicsit keményebb vagyok. Ez is a borderlinehoz kapcsolódhat?

2023. okt. 30. 12:00
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy lehet hogy elméletileg az ország legjobb pszichologusaihoz, később pszichiátereihez járt és egyik se jött rá?

Lehet nem volt hozzájuk őszinte és mindent a saját szempontjából mondott el nekik?"

Kétlem, szerintem sokkal egyszerűbb a válasz. Egyszerűen csak neked nem mondta el. És érthető. Nekem is volt borderline lány ismerősöm, és próbált mindig távol tartani amikor érezte hogy ki fog robbanni ez a fajta sötét elborult gyűlölet. És volt egy alkalom amikor nem sikerült neki. És tényleg nagyon hasonló. Tehát javaslom olvass erről a dologról minél előbb, és látni fogod te magad is.

2023. okt. 30. 12:03
 17/26 A kérdező kommentje:
Elég sok betegségről bezselt
2023. okt. 30. 12:12
 18/26 A kérdező kommentje:
Bocsánat véletlen küldtem el előbb, szóval elég sok betegségről beszéltünk, mintha szinte büszke lenne rá, hogy sajnàltathatja magát, azért is kétlem hogy kifelejtett volna egy ilyet illetve nem tudom milyen gyógyszert kell szedni rá, de az összes gyógyszerét ismertem, volt ADHD gyógyszere, szorongás csökkentője, altatója. Vagy ezek közül valamelyik borderlinera kell szedni?
2023. okt. 30. 12:15
 19/26 A kérdező kommentje:
Illetve nézegetve a bipoláris zavar is hasonló, de nem akarom diagnosztizàlni, akármelyik is nem hiszem hogy hosszútávon egészséges kapcsolatunk lehetne
2023. okt. 30. 13:17
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Hűű, egyre inkább azt gondolom, hogy inkább örülnöd kéne, hogy megszabadultál tőle. Tudom, ez most így fájó, mert nagyon friss, de hidd el, hogy vele sosem lett volna egészséges párkapcsolatod.

A helyedben csak magamra fókuszálnék és arra, hogy mivel tartott maga mellett egy ilyen beteg ember, mert ezen a téren neked is van tennivalód magaddal/magadon. Egy egészséges pszichével és önismerettel/önbecsüléssel rendelkező ember menekül egy olyan embertől, mint a párod.

2023. okt. 30. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!