Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire reális szakítóok az ha megtagadja valaki az együttalvást, egyetlen alkalommal?
A kérdésem rólam szól, aki férfiként megtagadta hogy az egyik éjszakát a párommal töltsem, hiába kérlelt.
Mivel semmi kedvet és erőt nem éreztem ezen a hétvégén arra, hogy megfázva is végig szexeljem vele az éjszakát, ezért ez egy nagyonis jogos döntésem volt.
A szakítást nem mondta ki, de kimondatlanul is egyértelmű volt számomra a másnapi viselkedéséből. Én pedig nem is akarom így vele folytatni. De attól tartok hogy szokása szerint majd meggondolja magát és vissza akarja állítani a kapcsolatot.
Ti hogyan fogadnátok az ilyen viselkedést?
Csak a nőnek van joga megtagadni a szexet?
"De nem kellett volna feltétlenül szexelni, de egymást átölelve aludni lehetett volna."
Írtam már hogy de, kellett volna.
Ismerem őt, addig nem nyugszik, és nem alszik amíg be nem rakhatja magának a cerkát. Elintézi, és utána meg már pláne túl izgatott ahhoz hogy aludjon, le kell nyomni vele jópár kört mire nagynehezen hajlandó leszállni rólam.
Szóval ott minden lett volna csak pihenés nem.
Pedig alapból én is úgy képzelném hogy az együttalvás jelenthetne puszta alvást ölelkezéssel, de nála ez nem így müködött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!