Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek a "szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a "szeretni foglak orokke" mennyire realis kijelentes?

Figyelt kérdés
Tegyuk fel szakit egy par,az egyik meg mindig nagyon szerelmes es ezt mondja. 5-10 ev mulva ez mar semmit nem fog jelenteni szerintem.
2022. nov. 14. 18:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%

Persze, hogy nem, ahogy kapcsolatban se érnek ezek a frázisok semmit. Sima barokkos túlzás, amivel az egyén az aktuális érzelmeit igyekszik kifejezni.

Én kapcsolatban is negédes hazugságnak tartom és kerülöm az ilyesmit.

2022. nov. 14. 18:41
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Amikor azt mondod kell az összes cukorka, akkor a multiverzum összes cukorkájára gondolsz vagy csak ami az asztalon van?

Mindig van egy nagyobb örök

2022. nov. 14. 18:44
 3/17 anonim ***** válasza:
50%

En szeretem több volt páromat is most is. Attol hogy más életet kezdtek nelkulem, még a szívemben vannak.

Nálam nem csak az első szerelem szerelem mint vmi titanicban hogy a legvégén is érzem.

2022. nov. 14. 18:45
 4/17 anonim ***** válasza:
72%

Pedig szeretném én a 16 évvel ezelőtti nőt, akivel végül 2 randi után nem lett semmi, csak közben már megházasodott, gyereket szült. Azóta is bánom, hogy nemet mondtam neki, ki tudja, meddig lettünk volna együtt. És még sok ilyen van, exek is, akikhez visszamennék, de nem kérnek belőlem, hiába könyörögtem.

Ettől függetlenül nem szeretnék egyedül megdögleni, ezért muszáj tovább ismerkednem. Hogy szeretem-e az exeimet? Igen. Csak ez őket nem érdekli.

f

2022. nov. 14. 18:46
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is mondtak ilyet, de nem kell szó szerint venni. Tehát egyáltalán nem reális.
2022. nov. 14. 18:49
 6/17 A kérdező kommentje:

Az osszes exed szereted?? 4

En itt szerelemre gondoltam, nem szeretetre

2022. nov. 14. 18:50
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire 😂😂😂
2022. nov. 14. 19:01
 8/17 anonim ***** válasza:
34%
Kicsit czikornyásnak érzem ezt a mondatot arra, ami közönségesen annyi, hogy "Leakarok veled feküdni", esetleg "Szeretném magam szerelmesnek érezni egy pár hónapig, amíg fel nem fedezzük egymás rossztulajdonságait és az egész átmegy múltidőbe".
2022. nov. 14. 19:02
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Létezik ilyen, tudom és tapasztalom, de az emberek ezt általában csak "úgy mondják", fellángolásból, vagy imponálásból. Sőt, aki képes erre valamilyen formában, még akkor is, ha már rég nem vagytok együtt, az talán sohasem mondja ki ezeket a szavakat hangosan. Nagyon személyiségfüggő, és egyáltalán nem általános dolog, úgy tűnhet, hogy ilyen nincs is.
2022. nov. 14. 19:06
 10/17 anonim ***** válasza:
95%
Az a pasi, aki nekem utoljára ilyet mondott, az két héttel később már másba volt szerelmes, és egy évvel később el is vette. 😂
2022. nov. 14. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!