Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire reális hogy minden szép lesz mindíg?
Párommal 30 körül vagyunk, 2 és fél éve vagyunk egyutt.
Mielott megismerkedtunk igen bulizós volt, nem mondott nemet az egyéjszakás kalandoknak sem, volt tobb evig tarto kapcsolata hűségben, volt pár olyan is amit nem vett komolyan.
Elég bonyolult gyerekkora volt, anyagiakban nem, de érzelmileg annál szegényebb környezetből való, aminek nyomát néha én is megéreztem eleinte.
Mikor megismerkedtunk sokszor viselkedett bután, akkor sokszor éreztem úgy hogy nem érdemes időt szánni rá. Majd idővel összecsiszolódtunk, megmondtam a magamét hogy mivel bántott meg. Nagyon komolyan gondolja velem a jövőt, azt állítja nem talalkozott még ilyennel mint én, nem is tudná elképzelni, hogy ezek után másvalakivel legyen, azt szeretné én legyek majd a gyerekei anyja. Tényleg nagyon őszintének tűnkk ha erről beszélünk, érzem nagyon szeret. Kimutatja, mondja.
Azonban a szexualitás nem a legjobb köztünk. Én érzelmesebb egyuttletekhez vagyok szokva, hogy törődünk egymással, ő teljesen más. Megvan a menet aztán kész. Én meg elejétől kezdve beletörődtem, de az utobbi honapoknak ennek hangot adtam. Voltak probalkozások, de hát mégsem vagyunk egy hullámhosszon. Utóbbi időben max heti egyszer vagyunk egyutt. Volt belőle vita, sajnos meg is gyanusítottam már. Akkor elmondja amit szokott hogy sosem tenné mert tudja úgy elveszitene és nem kockáztatná.
Mégis olyan ...semmilyen az egész azon a téren.
Tegyuk fel, mehmarad ez az állapot, valahogy eltűröm.
Vajon lehet arra esély, hogy emiatt az érzelmi kötődés miatt meg a biztonság miatt amit érez mellettem (neki ez nagyon fontos) nem fog elcsábulni később sem? Hisz olyan hosszú az élet. Ha nincs meg az a harmónia az ágyban, van esély arra hogy a szeretet 10-20 év múlva is mellettem tartja majd őt?
Ha ennél rosszabb nem lesz, kibirom. Csak tudnám biztosra hogy mem azért van így mert nem vagyok elég bomba nő neki. Tetszek neki meg minden, de azért nem vagyok az a szexin öltözködő fajta. Sminkelni sem szoktam mert nem szereti, meg én sem csak ha olyan alkalom van. Tehát így méginkább ilyen szolid beütésem van, nem az a meg.... fajta. Neki igy vagyok jó, de azért na a férfiak vizualis tipusok inkább.
Attól tartok, jó leszek neki család szerepre, érzelmileg, de testileg máshol keresgel majd.
"Megvan a menet aztán kész. Én meg elejétől kezdve beletörődtem, de az utobbi honapoknak ennek hangot adtam."
Most ütközik ki, hogy nem törődtél bele, és így nem jó neked. Sőt, egyre rosszabb lesz. Miért kéne ezt elfogadnod és szenvedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!