Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek mennyire reális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire reális szakítóok az ha megtagadja valaki az együttalvást, egyetlen alkalommal?

Figyelt kérdés

A kérdésem rólam szól, aki férfiként megtagadta hogy az egyik éjszakát a párommal töltsem, hiába kérlelt.

Mivel semmi kedvet és erőt nem éreztem ezen a hétvégén arra, hogy megfázva is végig szexeljem vele az éjszakát, ezért ez egy nagyonis jogos döntésem volt.

A szakítást nem mondta ki, de kimondatlanul is egyértelmű volt számomra a másnapi viselkedéséből. Én pedig nem is akarom így vele folytatni. De attól tartok hogy szokása szerint majd meggondolja magát és vissza akarja állítani a kapcsolatot.

Ti hogyan fogadnátok az ilyen viselkedést?

Csak a nőnek van joga megtagadni a szexet?

2023. okt. 22. 21:14
1 2 3
 11/22 gabor49 ***** válasza:
100%
ez nem szakitook te dobd ki
2023. okt. 23. 07:05
 12/22 A kérdező kommentje:

Megírtam neki ma hogy tartom magamat az ő (nyilván tökrészegen megírt) üzeneteihez, és a kapcsolatunknak vége.

A dolgaimat még tegnap elhoztam tőle, akkor lett volna lehetősége.

A probléma hogy le kell tiltanom, mert részegen zaklat engem, hivogat éjszakánként

Elég félelmetesen szánalmas egy nő

2023. okt. 23. 10:03
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy problemas kapcsolatbol konnyu szabadulni pl igy.
2023. okt. 23. 11:54
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk fordítva volt. Többször is volt, hogy beteg volt (ráadásul távkapcsolat, hetente-kéthetente tudtunk csak hétvégenként együtt lenni), én mindig azt mondtam, hogy ha úgy érzi, hogy tudna velem találkozni, és nem annyira beteg, hogy ez problémát okozna, akkor találkozzunk, de ha nem, akkor inkább csak kúrálja magát. Az egészség még így is fontosabb, mint egy találkozó. Fel sem merült emiatt a szakítás.
2023. okt. 23. 15:43
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen baràtnőm nekem is volt. Össze jöttünk ès utàna beteg lettem. Randink lett volna, de felhìvtam ès mondtam, hogy inkàbb ki kùràlnàm magamat. Hàt erre teljesen kiakadt ès örjöngött a telefonba, hogy hàt ez marha jò, pedig ő mennyire vàrta ezt.. mintha direct csinàltam volna.

1 hònapig bìrtam utàna szakìtortunk.. nem bantam meg.

Aki ilyen az primitìv.

Amùgy is utàlom, ha valaki csòkolgatni akar mikor beteg vagyok. Èn sem akarom csòkolgatni a màsikat betegen..

2023. okt. 23. 16:00
 16/22 anonim ***** válasza:
86%

Nem csak hisztis, de ráadásul nő létére még részegeskedik is.

Ha valaki képtelen felfogni, hogy a másik ember beteg és nyugalomra lenne szüksége, akkor azt az embert egyszerűen csak ki kell dobni, mint a macskát szarni.

2023. okt. 23. 16:13
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
#12: Jól tetted, nem való ő hozzád úgyse.
2023. okt. 23. 19:46
 18/22 A kérdező kommentje:

Azért azt hozzátenném hogy ugye csak megfázva vagyok, semmi komoly betegség. De arra elég volt hogy ne kívánjak együtt aludni vele, amit leginkább azért nem kívántam mert be volt rugva

Részegen visszataszító tud lenni, és ezt nem képes felfogni.

Tehát annyi okom volt erre, hogy igazából hasonlóan látom mint ti, azaz nem érdemel tőlem semmit egy ilyen nö, aki emiatt problémázik

2023. okt. 23. 20:59
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
De nem kellett volna feltétlenül szexelni, de egymást átölelve aludni lehetett volna. Férfiként írom: Jogosan haragszik Rád és talán jogos szakítóok is.
2023. okt. 24. 20:03
 20/22 anonim ***** válasza:
19 vagyok. Viszont mivel részeges jobban jársz ha ennek a párkapcsolatnak vége. Te dolgod.
2023. okt. 24. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!