Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők aki éppen készülnek kidobni a pasijukat! Miért dobjátok ki?
Nem most szakítok de nemrég szakítottam.
Agresszív lett hirtelen és rám akart erőltetni dolgokat.
Nem bírtam tovább és eljöttem tőle.
1,4 : korrekt válaszok.
5: ez kicsit már ködösebb magyarázat...s van már új pali a láthatáron?
En összejöttem egyikkel (ismim), a szex nekem tul sok vele (tobb aktusos es egy aktus is hosszu), es ugy zajlik 20 perc mulva hogy en már nem akarom de csinálom.
Miatta.
Aztán félek hogy gyulladásaim is lesznek ettol.
Aztan most ismerkedem másikkal, azt meg azert fogom dobni, mert már elore lejátszottam az egészet.
Az elején én vagyok az istennő aztán elkezd unni vagy kritizálni csalni.
Mindig eljön a pasikban az első lángolás után egy leértékelő szakasz.
Amig lángol, udvarias visszafogott, manpilulál, fűz, támogat a maga módján, es összeteszi a 2 kezét is ha lefekszem vele, tehát amig az eleje tart, addig leszek vele.
A leértékelős szakaszra már nem leszek kíváncsi.
Tehát nem fogok olyan szinten összejönni vele hogy azon bukjak ki hogy mellettem irkál másoknak.
Nem fogok vele járni.
Caak eleinte összejárni aztán mikor már kezdi igényelni az ágyban az újításokat, vag, kopok a hév, vagy kezd lanyhulni a visszzafogottság udvariasság segítség, ha nyeregben kezd lenni, és elkezd lenézni kritizálni elvárásokat támasztani, lelépek.
Az első naptól van visszaszámlálás vele. Belole ennyit nézek ki.
Most még ragyognak a szemei és rám ragyognak nem másra. Most még..addig fog élni csak bennem minden. tovább nem.
Miert vagyok lepontozva?
Ha vkivel nem akarok lenni és kerdésre leirom miert nem. Most hazudjak??
7: Nem nárcisztikusokkal kellene ismerkedni, de lehet te magad is toxikus/sérült vagy.
Amiket leírtál az a lovebomb, devalue - nárci kapcsolat fázisai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!