Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért éri meg kidobni valakinek több év ismerkedést, hogy aztán azt mondhassa csak szexre kellenél?
Ki érti ezt? Miért jó ez egy férfinak?
Legalábbis azt nem mondta, hogy csak szexelne, de azt se, hogy komolyat akart és a melléktényezők tudatában utóbbi úgy se jöhetne szóba.
#1-el értek egyet.
Ez így egy nagyon rossz felfogás amit leírtál.
Miért lenne az? Pláne abban a korban amikor már számítanak az évek. Én biztos mérges lennék ha kidobnék valakire 5 évet, amikor semmi komolyat nem akarok tőle. Mennek az évek, ennyi idő alatt pedig lehet, hogy meglelem az igazit, utána meg már nem.
Nem lennék ekkora balek.
Nézd, egy 20 éve barátom állt elém azzal, hogy nagyon nem oké, amit csinálok (a párommal, a munkámmal, mindennel baja volt) és ő tesz szívességet nekem, hogy ennek ellenére a barátom ilyen hosszú ideje. Miközben a 3-4 éve barátaim támogatóbbak és elérhetőbbek voltak... És ismétlem, ez barátság, mi azért tettünk már egymásért az évek alatt. Nem csak egy üres ígéret, mint ismerkedni.
Úgy vágtam ki az életemből, mint a huzat. Nincs nekem szükségem valakire csak azért, mert régóta van ott. Ez nem a közszféra, hogy ugyanott mereszted a picsád évekig és automatikusan előléptetnek. Ezek emberi kapcsolatok, amikben vagy egy irányba tartunk vagy elköszönünk kb bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!