Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz szerelem utáni szakítás örökké az emberben marad?
Amikor szakított veletek életetek szerelme, mennyi idő volt még kihevertétek? Kitudtátok egyáltalán?
Nekem volt egybarátnőm, akit mindennél jobban szerettem, de már 4 éve, higy szakítottunk, de még a mai napig is minden nap nézem a profilját és minden nap gondolok rá, pedig voltak azóta barátnőim és most is kapcsolatban vagyok. Ti hogy éltétek ezeket meg?
A válaszokat előre is köszönöm.
Majd jön a következő aki reset-eli.
Nekem màr 4 ilyrn volt
Én tényleg úgy éreztem, hogy ő az igazi. Nyílván nem szeretem már, csak sokat gondolok rá. Az első perctől kezdve belé estem, pedig még a nevét sem tudtam.
Ezért nem fogok felkeresni szakembert, mert semmi bajom.
Nem normális, nem ajánlom, hogy napi szinten fentartsd ezt a képet róla.
Ideje lenne lezárni, miért, mert minél tovább élteted magadban annál rosszabb.
Forditsuk meg, akivel együtt vagy, neki van ilyen "plátoi" te ki lennél mellette töltelék?
mert kb igy érezheti magát most ő, vagy legalábbis ilyen a jelenlegi közöttek lévő intim tér
te is neki, vagy csak egyoldalú, barátként miért nem maradt meg, ha más nem müködött?
lehet te nem is voltál különleges neki, csak te idealizáltad fel őt
Szerintem ez attól függ, hogy az elválás rossz körülmények között zajlott e mindkét félnek, vagy egyiknek sem.
Ha az első, akkor biztos megmarad sokáig, ha viszont a második, akkor pont az ellenkezője áll fenn.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!