Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tudassam a férjemmel,ho...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam a férjemmel,hogy haza jöhet? Többi lent.

Figyelt kérdés

Született egy kislányunk,a kapcsoltunk nem volt fényes és zökkenőmentes,de szerettük egymást én így gondolom.

Mégis a megcsalást, a máshoz való menekülést választotta. Elakart hagyni,de én hamarabb kirúgtam. Ennek kb 6hónapja,ő azóta annál a nőnél él. Mostanra kedves lett velem,törődőbb én úgyszintén. Jóirányba megváltozott a viselkedése,naponta többször is jön látogatni a kislányt,de mégsem tudom eldönteni csak miatta jön e. Nem voltam még ilyen helyzetben,mit gondoltok mondjam ki kerek perec jöjjön haza,ha szeretne? Vagy várjak amég ő mondja magától? Az a baj nem a szavak embere kinézem belőle,hogy mivel én zavartam el így nem merné felhozni a hazajövetelt. Én nem félek attól,ha nemet mond és nem jön haza,”felnőttem” közben,megtanultam túllépni és megérteni,elfogadni. Megszerettem önmagam és nevelem a gyerekem,a lelkemben békesség van,de mégsem teljes a család. Szeretem,nem felejtek,de félreteszem a sértettségem és bizalmat adnék. Ez is árad belőlem,ezt biztosan érzi.

Kérek mindenkit csak a kérdésre válaszoljon,magyarázkodni nem szeretnék,köszönöm

#megcsalás #kibékülés #Házzasságmentés
2023. okt. 13. 19:29
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha vissza akarna menni nem a nőnél lakna. Egyébként nem tartom ördögtől valónak, hogy megpróbáljanak rendbe tenni egy kapcsolatot a felek, egészen mély sebeket is rendbe lehet tenni, ha MINDKÉT fél komolyan gondolja és dolgozik rajta, de ha én a férfi lennék ilyen helyzetben, akkor azzal jelezném elsősorban a szándékom, hogy elköltöznék a szeretőmtől. Lehet azért lett veled normálisabb, törődőbb, mert boldog az új nővel, örül, hogy te is normálisan viselkedsz, nem tiltod a gyerektől stb.

Én úgy közelíteném meg a kérdést, hogy boldog-e a nővel, eldöntötte-e, hogy vele marad, vagy akar-e beszélni a kettőnk jövőjéről. De én javaslok pár/családterápiát mindenképpen ha újrakezditek.

2023. okt. 14. 00:46
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként írom.

Minden újrakezdés és visszacsalogatás nekem gumigerincű és kétségbeesett dolog.

Tudod,úgy vagyok vele és ehhez mindig tartottam magam, aki elment,annak csak kifelé nyílik az ajtó.Sem visszajövetel,sem visszaengedés,sem újrakezdés nincs senkinek.Én sem mennék vissza nemhogy elhagyott társhoz, de még munkahelyre sem,ahonnan kiléptem.

Semmi nem ugyanaz már,legfeljebb ideig-óráig.

Ebből nekem eddig az életben hasznom lett,ellenben azokkal a párokkal akik egyszer,vagy többször újrakezdték.Ott már valaki részéről megalkuvás van,félelem a magánytól ,vagy pedig érdekek.

Még ha csepp gyerek is van, akkor is fenntartom ezt a véleményt,pedig gyerekpárti vagyok.De neveltem úgy a kis keresztfiamat,hogy apuka és anyuka összevesztek,elköltöztek egymástól,újrakezdték.Háromszor is így volt,ma már utálják egymást,pedig nagy szerelemnek indult.Hogy a kissrácban ez milyen nyomot hagyott,idővel elválik.

Ha pedig valaki egy új kapcsolatban boldog,vagy jól érzi magát,akkor annak mondhatsz bármit....

2023. okt. 14. 06:16
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd kiforrni a dolgokat, és ne te hozd fel. Adod a jeleket, hogy nyitott vagy, szerintem ez elég. Azzal nem értek egyet, hogy nincs vesztenivalód. Megcsalt, abban az időszakban, amikor a legjobban össze kelett volna fognotok, és most az új választottjával él. Lehet, hogy csak lenyugodtott, és boldog a nővel, de a gyerekhez jár, és most jól érzi magát, és ennyi van a viselkedése mögött. Te viszont hogy fogod feldolgozni, ha felajánlkozol és visszautasít? Összekapartad magad a padlóról, és újra rommá aláz? Ráadásul utána naponta vágjál hozzá jó képet, mintha semmi sem történt volna, amikor a gyerekhez jön...én nem rizikóznék, az biztos.
2023. okt. 14. 06:58
 24/36 anonim ***** válasza:
86%

Jót mond a 23-as.

Még a férjed, te pedig a felesége vagy.

Mással él.

Miért te egyedül akarj bármit is valakitől, aki elhagyott?

2023. okt. 14. 11:17
 25/36 A kérdező kommentje:

Természetesen mindenkinek van igazsága a szavaiban! Magabiztosnak és összeszedettnek érzem magam! Összetörni nem tud már. Sajnos először mindig a nőnek kell belátnia,hogy hibázott,valami kiváltotta azt a folyamatot ami tönkretett egy kapcsolatot. Nem függök tőle anyagilag,a gyermeket sosem tiltottam.

Köszönöm mindenkinek

2023. okt. 14. 19:06
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Drukkolok, hogy legyen egy új dögös pasid, azt ajellemtelen exedet egye meg az irigység. Te meg legyél boldog a tündéri babáddal.
2023. okt. 14. 23:54
 27/36 A kérdező kommentje:

Számomra “mindegy” ,hogy kibékülök a lányom édesapjával vagy rámtalál egy új férfi. A lényeg az,hogy ennél csak még boldogabbak leszünk. Ami fontos az az,hogy kérdés ne maradjon bennem mi lett volna ha..

így meg kell tudnom a teljes továbblépés érdekében. Ezt kérem mindenki tartsa tiszteletben

2023. okt. 15. 10:36
 28/36 anonim ***** válasza:
83%

Sehogy.

"Elakart hagyni,de én hamarabb kirúgtam."

"én zavartam el"

Már megszűntek azok a problémák, amik miatt kirúgtad? Tényleg jó lenne, ha visszjönne? Ha el akart menni, biztos volt rá oka. Szerintem te ne kezdeményezz.

"Sajnos először mindig a nőnek kell belátnia,hogy hibázott,valami kiváltotta azt a folyamatot ami tönkretett egy kapcsolatot." - Miért kéne neked akármit is belátnod? Valószínűleg mind a ketten hibáztatok. Gondolom, még most sem tartod szentnek és/vagy tökéletesnek, aki mindig jó volt hozzád és megértett.

2023. okt. 15. 10:43
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként írok. Lehet van esély arra, hogy visszajöjjön de szerintem nem érdemes visszahívjad. Ő döntött amikor más nőt választott és téged el akart hagyni. Ő már mással akarta élni az életét. Ettől te nem vagy kevesebb.

Ha egy egyszeri megcsalás lett volna a férjed részéről akkor talán lehetne esély a kapcsolat folytatására.

Szerintem ne pazarold rá az idődet. Ha úgy érzed, hogy szereted és meg akarod próbálni akkor zárd le magadban a történteket mert ha tüske marad benned, ahogy mondtad nem felejtesz akkor értelmetlen az egész mert csak marni fogjátok egymást.

Bárhogy döntesz sok sikert!

2023. okt. 15. 10:53
 30/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2023. okt. 16. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!