Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudassam a férjemmel,hogy haza jöhet? Többi lent.
Született egy kislányunk,a kapcsoltunk nem volt fényes és zökkenőmentes,de szerettük egymást én így gondolom.
Mégis a megcsalást, a máshoz való menekülést választotta. Elakart hagyni,de én hamarabb kirúgtam. Ennek kb 6hónapja,ő azóta annál a nőnél él. Mostanra kedves lett velem,törődőbb én úgyszintén. Jóirányba megváltozott a viselkedése,naponta többször is jön látogatni a kislányt,de mégsem tudom eldönteni csak miatta jön e. Nem voltam még ilyen helyzetben,mit gondoltok mondjam ki kerek perec jöjjön haza,ha szeretne? Vagy várjak amég ő mondja magától? Az a baj nem a szavak embere kinézem belőle,hogy mivel én zavartam el így nem merné felhozni a hazajövetelt. Én nem félek attól,ha nemet mond és nem jön haza,”felnőttem” közben,megtanultam túllépni és megérteni,elfogadni. Megszerettem önmagam és nevelem a gyerekem,a lelkemben békesség van,de mégsem teljes a család. Szeretem,nem felejtek,de félreteszem a sértettségem és bizalmat adnék. Ez is árad belőlem,ezt biztosan érzi.
Kérek mindenkit csak a kérdésre válaszoljon,magyarázkodni nem szeretnék,köszönöm
Szerintem meg varj, hatha o felhozza.
Megha vissza is koltozne, valoszinu ujra csalna, azt mondana megszakitja a kapcsolatot a szeretovel, de tuti visszajarna.
Azt mondod el akart hagyni, csak te gyorsabb voltal... Szoval mar ki akart talalni neked, hogy uj eletet kezd.
#17 ez én lennék? (#14)
Ha az utálatos és gonosz hogy nem vagyok se lábtörlő, se átjáróház, továbbá a hátam se tollas akkor büszkén vállalom, utálatos és gonosz Nő vagy vagyok (szándékos a nagybetű).
Hat ha meg is probalod vele ujra, ne add magad oda 100%-osan, ha netalantan ujra csalna, nehogy beletorj. Okosan csinald (mert o is jobban fog vigyazni le ne bukjon).
Miota csalt, amikor teherbe estel??
Ha egy másik nővel él miért akarod hazahivni?? Eszembe se jutna ezt mondani neki, addig amíg MINIMUM nem látom, hogy elhagyja a nőt beismerve, hogy mégsem szereti.
Te komolyan a szeretőjétől akarnád visszacsalogatni akivel megcsalt téged?
Remélem nem gondolod komolyan, eszem megáll...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!