Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg túl sok volt a részemről?
Röviden a történet annyi volt, hogy a volt barátnőm másfél évvel ezelőtt szakított velem, mert megismerkedett egy másik sráccal. Azért, hogy saját magát áldozatnak állítsa be, a szüleinek és a barátainak minden utolsó dolognak elhordott, durva hazugságokat állított rólam. Amikor szakítottunk megmondtam neki, hogy hülyeséget csinál, hogy eldob egy 3 éves kapcsolatot
és egy közös életet egy fellángolás miatt és, hogy amikor erre rájön már késő lesz.
A hét elején eljött ez a pillanat, mert rám írt, hogy szeretne találkozni velem. Bele mentem a találkozásba és úgy történt minden, ahogy előre megmondtam. Azt mondta, hogy azért hazudott rólam, hogy ne haragudjanak rá a szülei, mert nagyon szerettek engem. Abban állapodtunk meg, hogy ha leülünk négyesben a szüleivel és bevall nekik mindent, akkor lehet a dolognak folytatása. Meg is történt a nagy beszélgetés, a lány szülei nagyon le voltak sokkolva, bocsánatot kértek tőlem, hogy bedőltek a hazugságoknak.
A helyzet az, hogy én nem tudnák megint megbízni benne, ezért esélytelen, hogy ennek legyen valami folytatása. Ezek után megmondtam a lánynak is, hogy ne haragudjon, de nem fog ez menni és csak szerettem volna a hírnevemet visszaállitani, mert sok volt a hazugság.
Az egyik barátnője rám írt, hogy mennyire aljas szemét vagyok. Tényleg így lenne vagy egy ennyit megérdemeltem, hogy kiderüljön az igazság?
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!