Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez tényleg túl sok volt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg túl sok volt a részemről?

Figyelt kérdés

Röviden a történet annyi volt, hogy a volt barátnőm másfél évvel ezelőtt szakított velem, mert megismerkedett egy másik sráccal. Azért, hogy saját magát áldozatnak állítsa be, a szüleinek és a barátainak minden utolsó dolognak elhordott, durva hazugságokat állított rólam. Amikor szakítottunk megmondtam neki, hogy hülyeséget csinál, hogy eldob egy 3 éves kapcsolatot

és egy közös életet egy fellángolás miatt és, hogy amikor erre rájön már késő lesz.

A hét elején eljött ez a pillanat, mert rám írt, hogy szeretne találkozni velem. Bele mentem a találkozásba és úgy történt minden, ahogy előre megmondtam. Azt mondta, hogy azért hazudott rólam, hogy ne haragudjanak rá a szülei, mert nagyon szerettek engem. Abban állapodtunk meg, hogy ha leülünk négyesben a szüleivel és bevall nekik mindent, akkor lehet a dolognak folytatása. Meg is történt a nagy beszélgetés, a lány szülei nagyon le voltak sokkolva, bocsánatot kértek tőlem, hogy bedőltek a hazugságoknak.

A helyzet az, hogy én nem tudnák megint megbízni benne, ezért esélytelen, hogy ennek legyen valami folytatása. Ezek után megmondtam a lánynak is, hogy ne haragudjon, de nem fog ez menni és csak szerettem volna a hírnevemet visszaállitani, mert sok volt a hazugság.

Az egyik barátnője rám írt, hogy mennyire aljas szemét vagyok. Tényleg így lenne vagy egy ennyit megérdemeltem, hogy kiderüljön az igazság?

27f

2023. okt. 12. 17:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

Megerdemelted az igazsagot !

És ezt nőkent irom.

Szerintem jól tetted amit tettél.

Adok kapok.

Ő ezt érdemelte

2023. okt. 12. 17:34
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól tetted :D Pontosan ezt érdemelte. Csak azért ment bele a tisztázásba, hogy ne legyen egyedül.
2023. okt. 12. 17:35
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Szintén nőként írom, hogy teljesen igazad volt és van.
2023. okt. 12. 17:52
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon jól tetted, az exed és a barátnője aljas rohadékok, nemhiába barátnők. Ne törődj velük!
2023. okt. 12. 17:58
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Megérdemelted az igazságot, de én már így nem foglalkoznék az exemmel.
2023. okt. 12. 18:05
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, szerintem is megérdemelted a tisztázást. A barátnőjével meg ne is foglalkozz, ki tudja neki hogy adta elő az egészet. Vagy az is lehet persze, hogy nem hiába barátok, ő is olyan, mint az exed. Ne érezd magad rosszul, csak azért ilyen mérges, mert kiderült a korábbi hazudozása és nem kapott érte semmit. Normál esetben azt mondanám, hogy nem szép dolog átverni valakit, hogy megkapd amit akarsz, de ebben a szituációban megértelek, itt nem ő az áldozat, mindegy hogyan próbálja beállítani.
2023. okt. 12. 18:38
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Arra nem gondolsz, hogy a barátnőjének is hazugságot adott elő megint és azért írogat rád? Amúgy akinek van képe mások kapcsolatába belepofázni annak nem kell foglalkozni a véleményével. Örülj, hogy megszabadultál ezektől.
2023. okt. 12. 18:48
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, hogy tisztáztad a neved, ennyi jár neked. Teljesen érthető, hogy nem akarsz semmit azok után az exedtől, amit tett veled
2023. okt. 12. 19:13
 9/12 anonim ***** válasza:
75%

Denso 7

Kaptam tőle egy igen értelmes üzenetet..

Csicska vagyok 🤣🤣🤣

Mert a kerdezőnek adtam igazat ;)

2023. okt. 12. 19:41
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én is így gondoltam, csak kicsit elgondolkodtam rajta, hogy jogos volt-e vagy sem, de így tiszta
2023. okt. 12. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!