Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Létezhet olyan,rosszkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan,rosszkor jöttünk össze,de később működhetne?

Figyelt kérdés

Nem akarom védeni,támadni se.Hölgy és köztem 10 évnyi kor külömbség van. Én közel a 30 fele ő 19.

Azt értem szerelembe nincs kor külömbség,de az hogy ő még esetleg fiatal és nem tudja el kötelezni magát.

Mikor ki szemelt magának,én kérdeztem ezt tőle,határozottan kitartott ez mellett,hogy így jó,komolyat keres,meg meglátott valamit bennem.

Erre fel szakított velem,amit részben megértek a fiatalsága miatt. De másik oldalról nehezen emésztem,hogy ezt sms-ben közölte le,indoklás nélkül. Annyit látni ilyen lelkis dolgokat posztolgat,de úgy jön ki,mintha ő lenne az áldozat.

Találkoztunk de,semmi érdemleges dolgot nem mondott,egy ilyen váll húzás volt. Aztán akkor elköszöntem tőle hogy akkor indulok,akkor meg alig engedett el,meg neki állt sírni.Van bennem egy olyan ha pl: 5 év múlva ha a sors úgy akarja persze,vagy örüljek inkább hogy vége. Kaptam már ilyet is rokonaitól.

2023. okt. 1. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát...Én voltam 17 amikor megismertem, ő nálam 8 évvel volt idősebb. Túl fiatalnak gondolt, nem lett semmi.

Néha itt ott összefutottunk, beszéltünk pár szót. Ő is házas lett, nekem is volt eg 6 éves kapcsolatom közbe és lett egy lányom is.

27 éves voltam amikor összejöttünk. Ő is én is motoroztunk és úgy szép lassan alakult. Majdnem 4 évig voltam vele, Ő tavaly hunyt el🕊. Teljesen jól működött.

A másik. Van egy nagyon jó barátom, őt 18 évesen ismertem meg, akkor volt 27, ő nem akart többet, mert fiatal vagyok és ő lassan házasodna meg gyereket is szeretne (én akkor még úgy voltam vele nekem sose lesz). Aztán nekem 9 éves a lányom, neki meg még mindig nincs gyereke.

De ez hogy egyszer már otthagyott sztm akkor se kéne vele újrakezdeni ha pl egyidős lenne veled.

Ezt előre nem lehet tudni sose, kiszámíthatatlan az élet.

N 31

2023. okt. 1. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Most az a bajod hogy egy 19 éves sms ben szakit?🤣
2023. okt. 1. 21:42
 3/8 A kérdező kommentje:

1# huu ez szomorú történet,marmint hogy el is hunyt:/. Részemről úgy voltam vele,hogy ha tényleg ilyen komoly legyen,nagyon szerettem.

Rá 1,5 évre hát..ott hagyott,akkor 18 volt. Utána nem sokra rá jött hogy bocsássak meg érti miért tette stb. Aztán most nem rég megint dobbantott. És állandóan téli hónapokban. Nemtudom ez mi nála.

2# Hát olyan szinten zavar szerintem mindenkit az,hogy random a semmiből kapsz egy üzenetet aztán kész. Ezt szerintem ha tisztességes lehet személyesen is. Főleg ha ismer már hogy nem vagyok egy állat.

2023. okt. 1. 21:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszek a sorsban. Úgyhogy ha netalán összejönnétek később az miatattok történt.
2023. okt. 1. 21:57
 5/8 anonim ***** válasza:

19 évestől ez teljesen normális.

Az nem volt az hogy veled összeállt.

2023. okt. 1. 21:59
 6/8 anonim ***** válasza:

30 évesen ilyet kiírsz ide? Mibe hogy már a gyerekeket tervezgetted?!

30 évesen én már más ágyában voltam mikor úgy jártam mint te. :D

Bocs, de 19 évesen ne várj tőle sokkal többet, ilyen a generáció és ez jó is így. Nem jöttél be neki és pont. Sry...

2023. okt. 1. 22:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet a kornyezete szolta meg es neki fontosabb volt , hogy masok mit gondolnal rola.. az ilyen gyenge jellem, mert ha valakit szeretek ott nem lehet rahatasa kulsos embereknek .
2023. okt. 1. 22:59
 8/8 A kérdező kommentje:

5# ezt ő tudja,meg nyilván két emberes,de mindig viszont próbáltam figyelni rá gesztusokkal apró kis dolgokkal

6# naa ezen nevetni fogsz,de ő tervezgette már . Én csak annyit mondtam örülök persze,de előbb legyenek meg az alapok.

7#: lehet benne valami ebben is.

Szülei érdekesen nem ellenezték,bár annyit mondtak,hogy már ismertek és akkor könnyebb volt így

2023. okt. 1. 23:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!