Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehetek ennyire gyenge?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetek ennyire gyenge? Már a saját szememben szégyenkezem.

Figyelt kérdés

Régóta megfogalmazódott bennem a szakítás gondolata. Eleinte még nagyon sokat mérlegeltem, mára már biztossá vált bennem, hogy nem vele tervezem a jövőt a továbbiakban. De ez nem jelenti azt, hogy most ne szeretném, és képtelen vagyok meglépni a szakítást. Ha belegondolok, hogy költözik, levesszük a falról a közös fotókat, vagy este nem bújik majd oda hozzám, akkor elgyengülök, és megtorpanok. Tudom, hogy nagyon szeret, és nem akarom magára hagyni (nem mintha nélkülem nem boldogulna).

Nem kell az ostorozás, tudom, hogy nem viselkedek egyenesen így. Volt már valaki hasonló helyzetben? Hogy sikerült végül erőt venned magadon?

2023. szept. 25. 11:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég nehéz ügy. Voltam így, igen. Össze kell szedni a bátorságot és elmondani a tényeket.
2023. szept. 25. 11:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb barátom megfenyegetett, hogy nem beszél velem többet ha nem szakítok.
2023. szept. 25. 11:30
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy átmeneti állapot, én eljutottam ez után arra hogy megléptem.
2023. szept. 25. 11:30
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Utálok szakítani, de sajnos volt már többször is, hogy megléptem. Nem egyszerű, és általában engem is felzaklat, de ha muszáj akkor muszáj.
2023. szept. 25. 11:46
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Sajnáltatod magad. You dont want to do the work…
2023. szept. 25. 13:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi a probléma ami miatt szakítani akarsz?
2023. szept. 25. 14:23
 7/9 A kérdező kommentje:
#6: Fontos? Nem szeretném ilyen irányba elvinni a témát, a döntést már meghoztam magamban.
2023. szept. 25. 18:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Kiraktad már?
2023. szept. 27. 09:22
 9/9 anonim ***** válasza:
57%
Fontos. Ha azért akarsz szakítani mert pl nem tud anyagilag hozzátenni az életedhez, vagy azért mert sosem voltál belé szerelmes, vagy megváltozott a külseje, vagy beteg lett, az más mintha pl megcsalt volna, vagy átvert volna, és elveszett a bizalmad.
2023. szept. 27. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!