Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Jól gondolom, hogy csak azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom, hogy csak azért mondja, hogy szexelne és csókolózna velem, hogy visszafogadjam?

Figyelt kérdés

A szakítás egyik oka a fentiek hiánya volt. Még az elején mentek ezek, ő volt az, aki jobban akarta, aki többször jött, majd egyszer csak azon kapom magam, hogy én kb könyörgök nő létemre, hogy legyen szíves betenni. Voltak merevedési problémák is, meg hogy sosem volt kedve csinálni. Elkezdte azt csinálni, hogy amikor átmentem hozzá, már előtte mondta, hogy nagyon fáj a feje, hasa, akármije, hogy ne akarjak vele szexelni. Amikor egy idő után ciki volt neki mindig kitalálni valamit, azt mondta, hogy nincs kedve. Szerintem ez nem normális, hogy ennyire nincs kedve, mert oké nem mindennap akar az ember, de het egyszer vagy kétszer volt rá lehetőségünk és eltelt úgy kb másfél év, hogy sosem volt kedve. Oké néha magára erőltette, de az olyan is volt. A csókolózás is abbamaradt, korábban sokat csináltuk, majd a végén már max szájrapuszi volt, mert ha én hosszabban akartam, ő elfordult. Amikor rákérdeztem, miért, akkor eleinte még kifogások voltak, hogy "most mostál fogat és erős a mentol íz", de aztán megint ciki volt neki a sok kifogás és azt mondta, hogy "nem kell hogy mindig sok legyen". A végén már amúgy semmit nem kezdeményeztem az utolsó hetekben és ez neki szerintem kifejezetten jó volt. Örült, hogy végre nem b.asztatom.

Aztán szakítottam vele. Nem volt könnyű, nagyon kiakadt. Pár napig nem beszéltünk, majd rám írt, hogy adjam vissza a cuccait. Akkor elkezdtünk beszélgetni, és ilyeneket kezdett monani, hogy sosem felejti el, milyen finom volt a puncim, és hogy biztos én se, hogy neki milyen vastag volt. Meg hogy nem érdekli hogy szakítottunk, akkor is meg fogja fogni a melleimet, ha találkozunk. Ez azért vicces, mert számtalanszor próbáltam vele írásban is ilyen témákat tolni, de nem akart soha. Aztán találkoztunk, visszaadtam a cuccait és elég bunkó volt velem. Aztán írt később hogy azért volt ilyen, mert nagyon kivan a szakítás miatt, és akkor is meg akart csókolni, csak nem tehette. De miért akarna megcsókolni, ha kapcsolat közben nem akart?

Most mitől lett hirtelen ilyen? Én arra tippelek, hogy azért, hogy újra együtt legyünk, pontosan tudja, hogy nekem nagyon nagy hiányom volt ezekből.

2023. szept. 20. 11:09
 1/7 Laylah ***** válasza:
66%
Igen, azért.
2023. szept. 20. 11:25
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

Azért ilyen, mert más marhát (bocsi!) aligha találna, aki ezt a hozzáállást akár 1,5 évig (te jó ég!) elviselné...

Nevetséges a pasas.. szerintem semmi sem változna, ha újra összejönnétek.

Kíváncsi lennék, mit válaszolna, ha egyértelműen megkérdeznéd, hogy mi volt az oka ennek a hosszú aszexuális létnek.

2023. szept. 20. 11:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem és azt mondta félt hogy megint nem fog felállni neki, mert többször volt ilyen és valószínűleg lelki okai voltak, nem fizikai
2023. szept. 20. 11:39
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
Másra feláll neki.
2023. szept. 20. 11:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Jól gondolod, ne fogadd vissza szerintem.
2023. szept. 20. 11:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Já..szakítás után mindegyik a tökéletest hozza amíg nincs újra nyeregben. Annyira átlátszók.
2023. szept. 20. 12:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Jól gondolod, magányos és szeret csak a farka nem működik ez van.

Bárcsak az én csajom lettél volna kedves kérdező nem szenvedtél volna hiányt semmiben.

2023. szept. 23. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!