Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszafogadjam vagy ne?
Kicsit hosszú lesz a sztorim de nem tudom mit tegyek.Nos majdnem 2 évig voltam együtt egy fiúval aminek kicsit durva vége lett azért mert sok dolgot másképp láttunk de főleg azért egyébként mert a szüleim elég szigorúak és mivel velük élek így a barátom mindig itt volt és nem nézték jó szemmel. Aztán júniusban szétmentünk és kb 3 hétre rá már azzal a lánnyal volt együtt akire mindig is féltékeny voltam és amúgy is rengeteg sráccal volt már a csajszi aki egyébként csak 17 éves. Én 20 és az exem 24. Na aztán ők augusztusba szétmentek és szeptember elején rám írt az exem elkezdtünk találkozgatni meg történt már ez az de nem tudom mit csinálja. Hiába változott rengeteget nem tudom feldolgozni hogy ezt tette nincs olyan találka mikor én ne hoznám fel ezt a dolgot pedig elmondása szerint meghal értem és most jött rá mennyire szeret és hiányzok neki de nekem annyira nincs bizalmam hogy nem hiszem el neki azt sem amit kérdez. Lehet el kéne engednem magam és sodródni az árral és nem túlgondolni a dolgot? aztán lesz amin lesz.. Vagy ti mit csinálnátok a helyemben?
Ja és mellesleg a szüleim kivannak akadva és nem hozhatom haza és amúgy ő az első nagy szerelmem is.
Minek fogadnád vissza? Állandóan az orra alá dörgölni, hogy volt neki más is? Titokban szexelgetni? Megéri ennyiért összeveszni a szülőkkel?
Szerintem ennek így semmi értelme.
Hagyjátok egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!