Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tudja elviselni a szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudja elviselni a szakítást, ezért bánt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Évekig voltunk barátok, mire összejöttünk. Én lassan szerettem meg, nem volt szerelem első látásra. Ő végig szerelmes volt. Már alapból mérgezetten indult a kapcsolat, mert a barátságunk alatt nekem volt két pasim, és mindkettő a kihasználós fajta volt, ezért megkaptam, hogy neki fáj, hogy csak azok után választom őt, hogy más (szerinte sokkal helyesebb) pasik már jól kihasználtak és elbántak velem.

De aztán túljutottunk ezen.

Viszont én már 1 év után sem éreztem azt, amit kellene, így tudtam, hogy ha már ilyen kevés idő után előáll ez a befásultság/ridegség érzés, akkor képtelen vagyok a komplett életem leélni vele, vagy megcsalnám 5-10-15 év múlva, vagy gyerekek után válnánk szét, vagy egyszerűen megkeserednék és megőrülnék.

Ezért szakítottam.

A szakításnál őszinte voltam. Ő teljesen kifordult magából, hogy majd én ezt megbánom, ő tesz róla, mert "nem szokás" úgy szakítani, ha a másik semmit nem csinált, sőt odaadó, mindent megtett értem, éveket várt rám, olyan kedves volt velem és úgy szeretett mint senki a világon, sose csalt volna meg.

Mondtam, hogy szerintem fix, hogy nem bánom meg, bocsi, egyikünknek sem jó így, de majd az idő végleg eldönti, hogy kinek van igaza és érzek-e bármi megbánást. Majd otthagytam, nem válaszoltam neki többet neten sem.

Ellenben ő undorító dolgokat kezdett el tenni ellenem. A szexuális fétiseimről tájékoztatta a testvéremet, valamint mindent visszamondott neki, amiket a családi vitákról mondtam, és csak azokat mondta el, amiket dühömben mondtam. Ugyanezt tette a barátnőimmel is.

A szüleimnek pedig elmondta, hogy kipróbáltam a füvet, dátummal megspékelve, és, hogy nekik mit kamuztam otthon, és olyat is mondott, hogy szexfüggő vagyok, össze-vissza kefélek mindenféle alakokkal. Az egyetemi dolgaimat is elmondta, pl. hogy nem mondtam el, hogy megbuktam egy tárgyból, és csak a kövi félévben teljesítettem. Nem nagy dolog, de ő előadott egy hazudós, drogos, utolsó qrvának. Olyanokat is mondott, hogy altesti betegségeim vannak, amikkel nem megyek orvoshoz.

Egyszerűen nem hagyja abba. A szüleimet is az ujjai köré csavarta, folyamatosan veszekedés van itthon, alapból nem vagyok túl jól funkcionáló család. Egyedül a testvérem küldte el a búsba, és még csak számon sem kérte a sok mocskot, amit mondott neki, csak megmutatta, miket írogat és ennyi.

Hogyan állítsam le? Közben kamuprofilról írogat, hogy még tud mondani ezt-azt + megkérdezte, hogy "na, most már bánod? ;)"

24/L

25/F

2023. szept. 11. 13:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
49%
Amúgy teljesen egyértelmű hogy a csaj nem vonzódott hozzá. Szóval hibázott ott, hogy összejött vele, meg ott is, hogy hagyta hogy barátok legyenek, amikor a másik többet akart. A korrekt eljárás az, ha időben megmondja a srácnak, hogy nem akar tőle semmit, azt ennyi
2023. szept. 12. 14:13
 22/25 anonim ***** válasza:
84%

22

Ott írja, hogy sokáig nem tudta a barátságuk alatt, hogy többet akart.

Fiatalabb koromban én is elhittem a mesét, hogy tényleg vannak fiúk, akik csak barátkozni akartak. Ez eddig szimpla naivitás, fiatalkori emberismeret hiány.

Aztán pedig a pasi könyörgött, hogy adjon egy esélyt kettejüknek. A kérdező adott, aztán még azt is tűrte, hogy undorítóan nyilatkozzon róla, és olyan dolgokért kérje számon, amelyekhez semmi köze, és nem is követett el bűnt.

Ezek után volt időszak, amikor ő maga is úgy érezte, hogy már szereti a pasit.

Oké, ez is önismeret hiány, naivitás, nem vette észre időben, hogy le kell lépni. De így is mindössze egy évig voltak egy pár.

Szóval, azért mert hibázott, rosszul döntött, és összejöttek, miközben sose érzett olyan szenvedélyt, mint mások iránt, de mégis elegett tett a csávó könyörgésének, és adott esélyt a dolognak, akkor bármilyen szinten megérdemli, hogy a szüleit zaklassa altesti magánügyekkel, meg sz.art kavarjon? Ha ezt komolyan gondolod, akkor személyeskedni fogok: egy beteges kis görény vagy.

Amúgy én is voltam hasonló helyzetben. Szinte kísérteties a hasonlóság néhol. Csak ő nem a szüleimet zaklatta, hanem a barátaimat + kiderítette kivel randizom, és a srácot kezdte el zaklatni, és neki mondott mindenféle hazugságot.

Ő is azt mondta, hogy csak visszanyal a fagyi, mert én őt "tönkretettem".

Egy idő után úgy szakadt már el a cérna, és úgy védtem meg magamat ellene, hogy ő rohant el 3 doboz gyógyszerrel az erdőbe bömbölve, nem én. És a kisujjamat sem mozdítottam, hogy segítsek rajta, csak ültem otthon, és nem érdekelt már többé.

Pedig semmi olyat nem tettem ellene, amit ő ne tett volna ellenem, sőt. Csak visszaszóltam neki, és elmeséltem, én mit gondolok róla.

2023. szept. 12. 14:26
 23/25 anonim ***** válasza:
Azt is írtam, hogy a csávó se százas
2023. szept. 12. 14:29
 24/25 anonim ***** válasza:
Az előző oldalon még azzal jöttél, hogy örüljön, hogy nem verte össze.
2023. szept. 12. 14:30
 25/25 anonim ***** válasza:
23%
Mondjuk a részéről szemét dolog, amit művel. De Te meg szerintem sosem szeretted. Most rájött hogy úgy voltál vele, hogy ló helyett jó a szamár is. Gondolom, jött új lehetőséged, talán jobb is, nem is baj talán hogy éltél vele. Viszont ez őt bàntja. Ez érthető. Te is érthető vagy. Neki pedig tudmásul kellene vennie, hogy ez van, csak ennyi időre kellett Neked. Természetesen nem felnőtt ember viselkedésére vallanak a tettei.
2023. szept. 13. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!