Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tudja elviselni a szakítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudja elviselni a szakítást, ezért bánt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Évekig voltunk barátok, mire összejöttünk. Én lassan szerettem meg, nem volt szerelem első látásra. Ő végig szerelmes volt. Már alapból mérgezetten indult a kapcsolat, mert a barátságunk alatt nekem volt két pasim, és mindkettő a kihasználós fajta volt, ezért megkaptam, hogy neki fáj, hogy csak azok után választom őt, hogy más (szerinte sokkal helyesebb) pasik már jól kihasználtak és elbántak velem.

De aztán túljutottunk ezen.

Viszont én már 1 év után sem éreztem azt, amit kellene, így tudtam, hogy ha már ilyen kevés idő után előáll ez a befásultság/ridegség érzés, akkor képtelen vagyok a komplett életem leélni vele, vagy megcsalnám 5-10-15 év múlva, vagy gyerekek után válnánk szét, vagy egyszerűen megkeserednék és megőrülnék.

Ezért szakítottam.

A szakításnál őszinte voltam. Ő teljesen kifordult magából, hogy majd én ezt megbánom, ő tesz róla, mert "nem szokás" úgy szakítani, ha a másik semmit nem csinált, sőt odaadó, mindent megtett értem, éveket várt rám, olyan kedves volt velem és úgy szeretett mint senki a világon, sose csalt volna meg.

Mondtam, hogy szerintem fix, hogy nem bánom meg, bocsi, egyikünknek sem jó így, de majd az idő végleg eldönti, hogy kinek van igaza és érzek-e bármi megbánást. Majd otthagytam, nem válaszoltam neki többet neten sem.

Ellenben ő undorító dolgokat kezdett el tenni ellenem. A szexuális fétiseimről tájékoztatta a testvéremet, valamint mindent visszamondott neki, amiket a családi vitákról mondtam, és csak azokat mondta el, amiket dühömben mondtam. Ugyanezt tette a barátnőimmel is.

A szüleimnek pedig elmondta, hogy kipróbáltam a füvet, dátummal megspékelve, és, hogy nekik mit kamuztam otthon, és olyat is mondott, hogy szexfüggő vagyok, össze-vissza kefélek mindenféle alakokkal. Az egyetemi dolgaimat is elmondta, pl. hogy nem mondtam el, hogy megbuktam egy tárgyból, és csak a kövi félévben teljesítettem. Nem nagy dolog, de ő előadott egy hazudós, drogos, utolsó qrvának. Olyanokat is mondott, hogy altesti betegségeim vannak, amikkel nem megyek orvoshoz.

Egyszerűen nem hagyja abba. A szüleimet is az ujjai köré csavarta, folyamatosan veszekedés van itthon, alapból nem vagyok túl jól funkcionáló család. Egyedül a testvérem küldte el a búsba, és még csak számon sem kérte a sok mocskot, amit mondott neki, csak megmutatta, miket írogat és ennyi.

Hogyan állítsam le? Közben kamuprofilról írogat, hogy még tud mondani ezt-azt + megkérdezte, hogy "na, most már bánod? ;)"

24/L

25/F

2023. szept. 11. 13:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
Jól kifogtátok egymást 🤣🤣🤣
2023. szept. 11. 22:00
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
6-7: Te beteg vagy! Szerintem ne máson verd le, ha dobott a nagy ő, vagy össze se akart jönni veled… Nem tudjuk, hogy a kérdező mindenben tűpontosat írt-e, de csak mondom, volt már velem patkány pasi, barát, több mindenki, mégsem teregettem ki az intim dolgait, nem próbáltam ellehetetleníteni senkit. Ez a lényeg a sztoriból, nem az, hogy készakarva keressünk a kérdezőben hibát, amiért megérdemelte. Erre nincs mentség.
2023. szept. 11. 22:01
 13/25 anonim ***** válasza:

Minden pasi lemegy alpáriba mikor el van utasitva vagy kidobva.

Nagyon ritka az aki méltósággal tud távozni akár csak egy csetelésbol.

2023. szept. 12. 07:15
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy bocsánatot kéne kérni tőle, amiért érzelmileg ilyen szinten kihasználtad. Örülj neki nem vert agyon
2023. szept. 12. 09:47
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne, még ő kérjen bocsánatot. :D

Inkább lejáratni, megalázni. Én addig aláznám, ameddig sírós pánikrohamban fetreng a kövön. Az kell az ilyennek, különben újra meg újra ezt fogja csinálni másokkal, és tényleg előbb-utóbb klasszikus bántalmazó lesz, aki veri a nőjét, és nem lehet lelépni tőle, mert akkor meg jönnek a halálos fenyegetések.

Bár ha pszichopata, akkor nem fog hatni ez sem.

2023. szept. 12. 10:01
 16/25 anonim ***** válasza:
75%

"Amúgy bocsánatot kéne kérni tőle, amiért érzelmileg ilyen szinten kihasználtad. Örülj neki nem vert agyon"

Egy hányadék vagy! Meséld már el, mégis miért kéne a kérdezőnek bocsánatot kérni, és különösen érdekelne, hogy miért érdemelne bárki is agyonverést, amit sugallsz… Kulturáltan szakított, az, hogy a „kedves, rendes” csávóka ezt nem tudja elfogadni, az nem a kérdező hibája.

2023. szept. 12. 10:38
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

Éveken át hülyítette a pasit, ami elég hanyadék dolog volt tőle. Most visszanyal a fagyi. Nyilván a pasi se százas, ezért mondom, jól kifogták egymást. Egyiket se kell sajnálni

16-os,te meg ne személyeskedj velem, én se tettem veled

2023. szept. 12. 11:35
 18/25 A kérdező kommentje:

Milyen hülyítés?! Milyen kihasználás? Milyen sz.@rságaim?

Jó, hogy komplett történetet kreálnak itt egyesek. :D

Nem hülyítettem, nem használtam ki.

Barátok voltunk, ennek megfelelően viselkedtem. Halkan megjegyzem, hogy sokáig nem tudtam, hogy szerelmes belém, utólag tudtam meg, hogy ő évek óta az.

Eleinte nem akartam összejönni vele, de könyörgött, hogy legalább egy esélyt adjak kettőnknek, mert lelkileg tökéletesen összeillünk, és lehet, hogy nekem is csak annyi kellene, hogy kilépjünk a "barátság" keretből, és akkor látnék tisztán. Végül így is tettem, adtam egy esélyt kettőnknek. Az elején nagyon bántott, hogy mocskosul beszélt velem, hogy engem már "használtak" mások, és persze, hogy csak most kell nekem ő, miután jól leharcoltak, elbántak velem, és az önbizalommal teli, ragyogó énemnek sose kellett volna. Ha megmondtam, hogy ő már akkor tudta, hogy voltam mással, mikor könyörgött, hogy adjak esélyt kettőnknek, akkor vérig sértődött, hogy én nem vagyok vele empatikus, és nem értem meg, hogy annak ellenére, hogy velem szeretne lenni, mekkora fájdalom, amit én műveltem másokkal. Csak az a bibi, hogy nem műveltem semmit, csak felnőtt emberként voltak kapcsolataim, és nem a megfelelő emberekkel, és ennyi, nem több. Csak hát nem vele, és ez neki sértő, mert szerinte csakis ő érdemel meg, az exeim nem. De amikor az exeimmel voltam, ő egy szót sem szólt, állandóan az egyetemről, munkáról, haverokról beszélt. Vagy épp frizura meg öltözködési tippeket kért csajozáshoz, nyíltan beszélt arról, hogy fel akar szedni lányokat, épp van kiszemeltje. Szóval így aztán végképp nem tudtam, hogy tőlem akarna valamit, én abban a hitben voltam, hogy ez barátság.

Mindegy is, sokat beszélgettünk, és úgy tűnt, túljutott a kapcsolatunk a sértettségén, és a nagy "elhasználtságomon", mert egy ideig jól elvoltunk. Én úgy éreztem, hogy szerelmes lettem belé. De valószínű, hogy csak fellángolás volt, mert valamiért lecsendesedtek az érzéseim, és elkezdtem határozottan úgy érezni, hogy semmiképp nem vele szeretném leélni az életem. Elkezdtem érezni, hogy az egész egy kikönyörgött kapcsolat, és nem érzek szenvedélyt iránta. Erre rásegít az, hogy az 5 évvel idősebb nővérem most ment férjhez ahhoz, akivel 7 éve együtt van, és ahogy őket néztem, egyszerűen éreztem, hogy annak, ami köztük van, köztünk a negyede sincs meg. Annak az érzelmi tartalomnak, összetartozásnak, szeretetnek. Az a férfi sose beszélt volna úgy a nővéremről, hogy "leharcolták" meg "használták", pedig a kapcsolata előtt 2x annyi pasival volt dolga, mint nekem. Van egy bátyám is, ő 5 éve van a barátnőjével együtt, és a legvadabb álmaiban sem beszélne így vele, és teljesen le van taglózva, hogy az exem kontaktálta őt, és miket beszél össze rólam, meddig merészkedett el. Érdekes, a nővéremet meg sem próbálta megkörnyékezni. A bátyámmal is úgy beszélt, hogy amolyan férfi cinkosságot akart benne életre hívni, csak nem sikerült.

Az meg, hogy másoknak hazudoztam...

Nem gondolom, hogy hazudozás lenne, hogy felnőtt emberként nem tájékoztattam a szüleimet arról, hogy füvet szívtam. Pláne, hogy tudom, hogy vaskalaposak a témában. Nem gondolom, hogy közük lenne hozzá, ráadásul úgysem értik, és úgyis úgy beszélnek, mintha minimum heroinnal lőttem volna magam. Erről a témáról semmi társalognivalóm nincs velük. Pláne, hogy amikor a bátyám egyetemistaként full részegen jött haza, azzal semmi gondjuk nem volt, még tartották is neki a vödröt.

Ahhoz sem láttam úgy, hogy közük lenne, hogy nem lett meg az egyik félévben egy tárgyam az egyetemen. A legtöbb emberrel történik ilyen. Következő félévben fel tudtam venni és meg tudtam csinálni. A szüleim nem értik meg, hogy ez így rendjén van. Azért nem mondtam el, mert végighallattam azt, amikor a bátyámmal történt ilyen, és egy héten át ment az ordítás, bőgés, és a hadistratégia szintű tanakodás, hogy most akkor kivegyék-e az egyetemről és küldjét szakmát tanulni vagy ne. Azért, mert egyetlen tárgya nem lett meg. Vagy amikor azért is üvöltöttek vele és édesanyám drámaian zokogott, hogy egy vizsgaidőszakon belül megbukott egy vizsgán. Pedig akkor még 2 próbálkozása is volt ugyanabban a vizsgaidőszakban. Persze meg is lett neki.

De a szüleim nem értik ezt, ők azt hiszik, hogy olyan, mint gimnáziumban megbukni év végén. Azóta is úgy fogalmaznak, hogy én "elhallgattam, hogy évet kellett ismételnem". Meg, hogy a drog miatt volt biztos.

Egyedül az volt igaz, hogy veszekedések után kibeszéltem vele a családtagjaimat. De ez is olyan, hogy idegesen, dühösen ki ne öntené ki a dolgokat a saját párjának? Tudom, hogy a testvéreim is mondtak már rólam hasonlókat. Nem mondtam többet olyasminál sem a szüleimre, sem a testvéreimre, mint azt, hogy "fúúú de elegem van már belőle", vagy "hozzá nem szólok" meg hasonlók. És azt is frissen, veszekedés után, amikor még dühös voltam. De megjegyzem, hogy annak, amit mondott nekik az exem, a felét hozzáköltötte, pl. olyanokat mondott, hogy anyámra azt mondtam, hogy sz.arházi qrva, meg, hogy azt mondtam, hogy öregkorukban rájuk sem nézek, még akkor sem, ha már a legyek szállják őket. Ilyen kaliberűeket az életben soha nem mondtam.

Az pedig, hogy szexfüggő vagyok, és altesti betegségeim vannak, teljes hazugság.

2-3 naponta igénylem a szexet, valamint rászóltam az exemre, ha úgy fejezte be a szexet, hogy nekem nem lett orgazmusom, kértem, hogy legalább kézzel/szájjal fejezze be. Ha nem tette, akkor pedig titokban masztiztam. Szerinte nem normális így követelőzni és ennyire ráfüggni, hogy legyen orgazmus, mert a nőknek nem kell üríteni semmit, a női orgazmus csak úgy van amolyan biológiai ajándékként, nincs negatív következménye, ha 1-2x nincs az együttlétnél. Szóval függő vagyok.

Az, hogy össze-vissza kefélek, nem igaz. Összesen 4 emberrel (vele együtt ) volt szexuális kapcsolatom úgy, hogy 18 évesen szexeltem először.

Nőgyógyászati bajom pedig soha nem volt.

Szerintem annak van elmebetegsége, aki tényleg annyira gátlástalan, hogy a nemi szervem szagáról, szexuális életemről, szokásaimról mond kamukat a SZÜLEIMNEK, valamint a szexuális fantáziáimról, fétiseimről, orgazmusigényem milyenségéről beszámol nekik.

A szakítás úgy történt, hogy leültettem, és őszintén elmondtam, hogy mit érzek (illetve mit nem). Azt mondtam, hogy szerintem hiba volt belemenni és elrontani a barátságot, és, hogy neki sem én vagyok az igazi, folytassuk külön, mindkettőnknek ez az érdeke. Próbáltam minél kevésbé bántani, békében befejezni. Csak neki kb. azonnali hatállyal borult el az agya, és jöttek a dolgok, amiket leírtam a kérdésben.

Nyilván nem vagyok tökéletes én sem, elkövettem hibákat, volt, hogy megbántottam a szüleimet, vagy a testvéreimet, és 1-1 vitámban én voltam a nagyobb hunyó, de nem vagyok gonosz, sem önző, sem nárcisztikus, sem elmebeteg, sem drogos, meg egyebek, és nem hinném, hogy megérdemlem, amit kapok.

2023. szept. 12. 12:42
 19/25 anonim ***** válasza:
75%

17-es: Tényleg, és hol van arra utaló dolog, hogy kihasználta? Másold már be! Amúgy te is így intézed, ha valami vélt vagy valós sérelem ér, lejárató hadjáratot folytatsz a másik ellen, válogatott szemétségekkel? Hányadék vagy továbbra is!

Úristen, kérdező, nem áldozathibáztatásból írom, de össze se kellett jönni vele… Ez az elhasználtság témakör végtelenül undorító, és tök mindegy, férfi vagy nő-e az alany…

2023. szept. 12. 13:15
 20/25 A kérdező kommentje:
Nem veszem áldozathibáztatásnak. Teljesen igaz. Soha nem kellett volna összejönni, vagy az első ilyen elhasználtságos szövegelésénél kellett volna szakítani és tiltani mindenhol. Utólag okos az ember...
2023. szept. 12. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!