Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt baratnöm akivel szakitott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt baratnöm akivel szakitottunk, megfigyeltem ha fellépek messengere, ő azonnal lelép, kb 10-20perc elteltével visszalép, jol gondolom hogy ezzel engem tesztel? Hogy ha én is lelépek akkor ugy gondolja hogy csak miatta léptem fel?

Figyelt kérdés
Ja és van mikor napi 3x beállitja hogy ne látszodjon mikor elérhető. Szerintetek ez az én hülyeségem, vagy van benne valami? És mi lehet a célja ezzel? Mert tudom hogy csak ram irányulhat ez a dolog annyira ismerem.
2023. szept. 5. 22:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Pont hogy mikor napi 7-8x random belépek, mindig ez történik, tudtam hogy a végén én leszek megfigyelönek bealitva, de 100% biztos vagyok benne hogy direkt csinálja, az hogy napi 3x átálitja és vissza hogy ne legyen elérhetö szerintem ez beteges.
2023. szept. 5. 23:32
 12/17 A kérdező kommentje:
Ja és azért foglalkozok ezzel mert tudom hogy még érdeklem, szakitas ide oda.
2023. szept. 5. 23:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Kitaláltál egy helyzetet, és felbasztad magad rajta. Gratula.
2023. szept. 6. 01:06
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Bugos a messenger.. van hogy ugy mutatja le lepett de kozben nem.. bekepelsz dolgokat. Ha erdekelned mar lepett volna.
2023. szept. 6. 02:16
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Mar ertem miert szakitott veled...
2023. szept. 6. 04:58
 16/17 anonim ***** válasza:
91%

Nekem kb 2 éve bevan állítva, hogy elérhető állapotot ne mutasson...aztán mégis sokszínű mutatja.

Te nem vagy rajta túl és te lesed.

2023. szept. 6. 05:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Pali... te nem vagy normális. A messenger már évek óta folyamatosan egyre szarabb, erre nem lehet semmit alapozni. De amit csinálsz az kicsit beteges. Szerintem inkább tiltsd le a rákba. Az mindenkinek jobb lesz.
2023. szept. 6. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!