Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt olyan hogy szakított a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan hogy szakított a nő veled ráadásul csúnyán és idővel mégis megkeresett hogy kezdjétek újra?

Figyelt kérdés
Mennyi idő telt el? (nem hűtlenségi okból való szakításra gondolok)
2021. ápr. 11. 09:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
56%

Sosem csináltam ilyet.

N

2021. ápr. 11. 09:37
 2/14 anonim ***** válasza:
58%
ha egy nő szakít, az már úgy is marad
2021. ápr. 11. 10:05
 3/14 A kérdező kommentje:
Ez nem teljesen igaz. Tapasztalat. S pont ezert kerdezem hogy ha van illetve volt ilyen akk mennyi idő után
2021. ápr. 11. 10:32
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha csúnyán szakított, az azt jelenti, hogy elege lett belőled és betelt a pohár.

Hozzám is vissza akart jönni mindkét exem, akikkel én szakítottam csúnyán, de eszembe se jutott, hogy visszafogadjam, sőt azóta is azt gondolom mindkettőről, hogy össze se kellett volna jönni.

2021. ápr. 11. 10:57
 5/14 A kérdező kommentje:
Ferfiak voltak az illetők kedves utolsó ?
2021. ápr. 11. 12:08
 6/14 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. ápr. 11. 12:17
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha csunyan szakitanak veled, az miert kene vissza? Hiaba nem megcsalas.
2021. ápr. 11. 12:31
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem azt írtam hogy vissza kellene bárki ilyen csak pusztán kíváncsi vagyok hogy történt e ilyen s hogy pl mennyi idő múlva bukkant fel. Egyébként nálam 1x volt ilyen egész pontosan 5 hónapig nem keresett nekem 4 hónap volt mire túl lettem rajta. Szinte rá érzett.
2021. ápr. 11. 12:40
 9/14 anonim ***** válasza:
Ja, ertem. Hat, nekem is tapasztalat, hogy altalaban van bor a kepukon ujra a szemed ele kerulni. Akar evek utan is.
2021. ápr. 11. 12:42
 10/14 A kérdező kommentje:
Persze most is egy szakítás utáni állapotba kerültem úgy 3 hete. Nem varom vissza mért eléggé magával foglalkozik kapcsolaton belül. Reszletekbe nem megyek bele mert igazán most se értem a szakítás okát. Talán annyit hogy egy pitiáner összeg (pár ezer forint) volt az oka hogy miért nem fizettem ki holott elmondtam hogy a tárca otthon maradt. Szóval érdekes gondolkodás. Vissza térve általános szempontból jutott a ez a kérdés.
2021. ápr. 11. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!