Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt már olyan veletek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan veletek, hogy szülő, vagy a párod szülője miatt szakítottatok, ne adj Isten váltatok el?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert lehet, hogy nálam ez közeledik, és érdekel, másoknál mi történt, hátha tanulhatok belőle.
2021. márc. 30. 08:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem éltünk együtt de tartós párkapcsolatunk volt, több mint 10 évig. És igen, pont az önzően kisajátító családi háttér, a "neveltetés", amin nem volt hajlandó változtatni miatt váltak el az útjaink.

Sajnos hiszem azt,hogy aki nem képes megszakítani a kapcsolatát egy romboló családdal nem tud tartósan kiépíteni megfelelően működő párkapcsolatot.

Mindkét irányba megfelelni ugyanis képtelenség, ezért jön a sunyítás, a hazudozás, a másik fél fedezése,a titkolózás. Ezek pedig megmérgezik a még egyébként jól alakuló kapcsolatot is.

2021. márc. 30. 08:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha a pár nem összezár kritikus helyzetben, hanem anyós/ após mellé áll az egyik fél, akkor ott elárulva érzi magát a másik, a kapcsolat pedig időzített bomba.

Volt ilyen szakításom, a fiú anyja miatt.

Nagy tanulság nincs.

Ne hagyd, hogy a szülő diktáljon nálatok is.

Ne hagyd, hogy veled flegma, bunkó legyen, hisz te is tiszteled őt.(?)

Ha konfliktus van, és a párod nemhogy nem véd meg, hanem elsunnyog, vagy a másikat támogatja, akkor nem nagyon van miről beszélni tovább.

2021. márc. 30. 08:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem, nálam az én családom áskálódott az összes fiúm ellen. Én pedig megtanultam kizárni őket a magánéletemből.
2021. márc. 30. 09:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
2 évig voltam együtt a volt barátommal és konkrétan az anyja miatt szakítottunk. telebeszélte a fejét hülyeségekkel, hogy én mindenről hazudok, csak kitalálom hogy egyetemre járok és dolgozok stb. az okos exem meg adott a véleményére. én pedig hagytam az egészet, semmilyen okot nem adtam rá hogy ilyeneket feltételezzenek. ilyen kattos családba pedig nem szeretnék inkább bekerülni
2021. márc. 30. 09:30
 5/7 anonim ***** válasza:
A családot ki kell zárni ha amúgy működik a kapcsolat ,de ők még is degradálóan beszélnek a párodról . Nehogy már a szülők döntsenek felnőtt emberek kapcsolatairól ..
2021. márc. 30. 12:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én családom nem kedvelte exemet, de igyekeztek vele kedvesen viselkedni, hogy ne bántsanak meg. Az ő családja elvileg kedvelt engem, de amikor odamentem, mégis fekete báránynak éreztem magam, és úgy folyamatosan az volt a benyomásom, hogy anyós direkt hasonlít össze a másik menyjelöltjével, aki persze tökéletes.

Végül nem a család miatt mentünk szét, de így utólag könnyebb, hogy nincsenek már rejtett konfliktusok a családom részéről. Valamint nagyon örülök, hogy az ő anyját és az egyik testvérét sem kell többé látnom. Azt a testvért, aki a tökéletes lánnyal van együtt, és mindent megad neki, amiről én csak álmodni mertem az exemmel. Felvágós a srác, ezért idegesítő, de azt nem lehet tőle elvitatni, hogy nagyon-nagyon igyekszik, fejlődik. Exem is példát vehetett volna az öccséről, de nem tette. Inkább maradt az anyja bábja, ahelyett, hogy velem tervezte volna a jövőjét. Ha külön összeköltöztünk volna, az jó lett volna, de hát neki kényelmesebb volt az anyukájával...

2021. márc. 30. 20:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, a családja miatt.

Egészen addig nincs problémám valakivel, míg

- nem akar megtéríteni (nagymama az apámnak simán nekiesett, hogy miért nem kereszteltek meg anno - WTF???)

- nem erőszakolja rám a saját véleményét, semmibe véve az enyémet - rendszeres volt, mert "fiatalabb voltam, kss a nevem"

- képes elfogadni, hogy diétázom, és nem sértődik meg azon, ha nem eszek a főztjéből, mert nem jókedvemből utasítom vissza

Az exem családja ezek közül egyikre sem volt képes, ráadásul exem is nyomorult papucs volt. Konfliktus esetén csak hümmögött, nehogy véletlen megbántsa anyucit vagy mamucit.

De érdekes, 38 éves, se előttem, se utánam nincs kapcsolata. Vajon miért?

2021. ápr. 2. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!