Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel lehet egyaltalan ezt dolgozni?
Az a lany akit eletem szerelmenek gondoltam elhagyott es szakitott velem azzal az indokkal hogy elbizonytalanodott. Azzal nyugtatott, hogy jo darabig nem lesz senkije.
A szakitas utan 2 honappal osszejott a haverommal, aki most mar a volt haverom… azota olyan gyulolet van bennem irantuk, amit egesz egyszeruen nem tudok feldolgozni es ugy erzem felemeszt. Ezzel a lannyal mar az egesz eletunket megterveztuk, gyerekektol kezdve a kozos csaladi kuckoig es olyan szurrealis az egesz szituacio mintha egy rossz alom lenne az egesz.. megis mi a fenet tehetnek egy ilyen helyzetben? 24/F
Koszonom a segitseget, a valaszolat es a hasznos tanacsokat. Kicsit megnyugodtam par valaszt olvasva.
Sok baratom, ismerosom emliti szinten azt, hkgy ezen az ido fog tudni csak segiteni. Oszinten szolva ezt jelenleg nem tudom elkepzelni sem de remelem igy lesz.
Jelenleg sajnos pszichiaterhez jarok es antidepresszansokon elek… nem igazan latom mar az ertelmet az eletemnek ebben a vilagban. Viszont e tekintetben orulok hogy megosztottatok velem a tapasztalaitokat es velemenyetek, tenyleg nagyon bizom benne hogy az en sorsom is happy end el fog vegzodni..
"Utána rájön az ember, h ő is ugyanolyan fé.reg, mint az előtte lévők. Én most tartok ott, hogy ismerek 4 ilyen fé.rget."
Akkor véletlenül se te vagy a pondró, hanem mindenki más, igaz? 😂
Nekem fiatalabb koromban 5-6 hónap mindig kellett, hogy feldolgozzak egy szakítást, vagy egy viszonzatlan szerelmet.
Most így 50 éves pasiként már máshogyan látom a dolgokat, több jó lányt hagytam elmenni olyanok miatt, akiknek én nem kellettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!