Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel lehet egyaltalan ezt dolgozni?
Az a lany akit eletem szerelmenek gondoltam elhagyott es szakitott velem azzal az indokkal hogy elbizonytalanodott. Azzal nyugtatott, hogy jo darabig nem lesz senkije.
A szakitas utan 2 honappal osszejott a haverommal, aki most mar a volt haverom… azota olyan gyulolet van bennem irantuk, amit egesz egyszeruen nem tudok feldolgozni es ugy erzem felemeszt. Ezzel a lannyal mar az egesz eletunket megterveztuk, gyerekektol kezdve a kozos csaladi kuckoig es olyan szurrealis az egesz szituacio mintha egy rossz alom lenne az egesz.. megis mi a fenet tehetnek egy ilyen helyzetben? 24/F
"Szakított veled, innentől semmi közöd hozzá, a gyűlöleted nem indokolt."
Olyan értelemben indokolt, hogy teljes joggal fáj.
Erről eszembe jutott egy gyerekkori haverom. Volt egy nagy szerelme, nem megyek részletekbe: tl,dr: a legjobb haverja összejött a csajjal. Mármint nem két hónappal szakítás után, hanem még együtt voltak, amikor megesett a dolog. Egy házibuli alkalmával. Amikor a srác is ott volt.
Na de. Eltelt néhány hónap, és a srácnak lett egy amolyan búfelejtő csaja. Egész jól megvoltak, míg nem jött egy másik házibuli. És a másik legjobb haver. Kajak, ugyanaz a nyár: két csaj, két barát mínusz.
Kérdező, neked ebből két tanulságot szűrnék le:
1. sajnos nem vagy ezzel egyedül, más is járt már így. Igazából egészen általános dolog, hogy ha valakinek válságos a párkapcsolata, akkor könnyen összekeveredik valakivel, és ilyenkor esélyesek azok, akik a közelében vannak. Ez pedig ugyanannyira lehet az ő haverja, mint a tiéd, ezer meg egy ilyen sztorit tudnék mesélni. Tudom, hogy ez nem vigasz, de valahol mégis megmutatja, hogy nem te vagy a világ lúzere, sem ők gonoszak, ilyen bizony van.
2: ne csináld azt, amit a régi haverom, mert ő annyira belecsavarodott ebbe, hogy azóta sem volt csaja, és a szerelme az alkohol lett. Ilyen helyzetekből fel lehet állni, kib.szott fájdalmas, de amúgy ilyen az élet, érnek bennünket súlyos veszteségek. Nekem pl a párkapcsolati rész egészen jól áll, de 30 éves koromra minden családtagom meghalt szép sorban, az sem könnyű.
Ott már volt valami a haver és a barátnőd között... ismerős a sztori, csak kollégával.
Na szóval, egy dolgot tehetsz, elfoglalod magad, hobby, sport, barátok... ennyi.
Ha dühös vagy, magaddal szúrsz ki, előtted az élet, a jövő sokkal jobbat hozhat...
Rosszul fogalmaztam, bocsi :) Én csak azt írtam amit tapasztaltam eddig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!