Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Fel lehet egyaltalan ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel lehet egyaltalan ezt dolgozni?

Figyelt kérdés

Az a lany akit eletem szerelmenek gondoltam elhagyott es szakitott velem azzal az indokkal hogy elbizonytalanodott. Azzal nyugtatott, hogy jo darabig nem lesz senkije.

A szakitas utan 2 honappal osszejott a haverommal, aki most mar a volt haverom… azota olyan gyulolet van bennem irantuk, amit egesz egyszeruen nem tudok feldolgozni es ugy erzem felemeszt. Ezzel a lannyal mar az egesz eletunket megterveztuk, gyerekektol kezdve a kozos csaladi kuckoig es olyan szurrealis az egesz szituacio mintha egy rossz alom lenne az egesz.. megis mi a fenet tehetnek egy ilyen helyzetben? 24/F

2023. szept. 5. 09:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
57%

"Szakított veled, innentől semmi közöd hozzá, a gyűlöleted nem indokolt."

Olyan értelemben indokolt, hogy teljes joggal fáj.

2023. szept. 5. 11:36
 12/25 anonim ***** válasza:
90%

Erről eszembe jutott egy gyerekkori haverom. Volt egy nagy szerelme, nem megyek részletekbe: tl,dr: a legjobb haverja összejött a csajjal. Mármint nem két hónappal szakítás után, hanem még együtt voltak, amikor megesett a dolog. Egy házibuli alkalmával. Amikor a srác is ott volt.

Na de. Eltelt néhány hónap, és a srácnak lett egy amolyan búfelejtő csaja. Egész jól megvoltak, míg nem jött egy másik házibuli. És a másik legjobb haver. Kajak, ugyanaz a nyár: két csaj, két barát mínusz.

Kérdező, neked ebből két tanulságot szűrnék le:

1. sajnos nem vagy ezzel egyedül, más is járt már így. Igazából egészen általános dolog, hogy ha valakinek válságos a párkapcsolata, akkor könnyen összekeveredik valakivel, és ilyenkor esélyesek azok, akik a közelében vannak. Ez pedig ugyanannyira lehet az ő haverja, mint a tiéd, ezer meg egy ilyen sztorit tudnék mesélni. Tudom, hogy ez nem vigasz, de valahol mégis megmutatja, hogy nem te vagy a világ lúzere, sem ők gonoszak, ilyen bizony van.

2: ne csináld azt, amit a régi haverom, mert ő annyira belecsavarodott ebbe, hogy azóta sem volt csaja, és a szerelme az alkohol lett. Ilyen helyzetekből fel lehet állni, kib.szott fájdalmas, de amúgy ilyen az élet, érnek bennünket súlyos veszteségek. Nekem pl a párkapcsolati rész egészen jól áll, de 30 éves koromra minden családtagom meghalt szép sorban, az sem könnyű.

2023. szept. 5. 11:46
 13/25 anonim ***** válasza:
36%
Féreg, mert szakított? Szánalmasak vagytok...
2023. szept. 5. 12:59
 14/25 anonim ***** válasza:
69%
Arra gondolj reálisan, hogy ez a személy semmiképp nem volt a te ideális párod. Ha össze is jöttetek volna tartósan annak a vége szenvedés és szakítás lett volna, a sors megkímélt és esélyed van az igazi ideális párodat megtalálni. Kifejezetten jó az hogy ez így történt a jövőd szempontjából!
2023. szept. 5. 13:07
 15/25 anonim ***** válasza:
75%

Ott már volt valami a haver és a barátnőd között... ismerős a sztori, csak kollégával.

Na szóval, egy dolgot tehetsz, elfoglalod magad, hobby, sport, barátok... ennyi.

Ha dühös vagy, magaddal szúrsz ki, előtted az élet, a jövő sokkal jobbat hozhat...

2023. szept. 5. 15:34
 16/25 anonim ***** válasza:
69%
Fel lehet dolgozni igen :) Elég nagy patkány mindkettő. Velem is volt ilyen amúgy, hogy szakított velem a srác, mert ő egyedül boldog és most 5 évig amúgy se akar párt. Ja, másfél hónap múlva összejött a "nem kell aggódni miatta" lánnyal... Olyan 7 hónap alatt túlléptem rajta, sajnos azért tartott eddig, mert kénytelen voltam találkozni vele, mert egy osztályba jártunk. A rib.anca szerencsére nem járt a sulinkba :D Amúgy vele se volt 1 évet se együtt :D
2023. szept. 5. 17:14
 17/25 anonim ***** válasza:
73%
Sajnos vannak ilyen gerinctelen emberek. Jelen esetben nehéz eldönteni, hogy a haverod vagy az ex csajod a gerinctelenebb. Azért hagyott ott, mert már nem szeretett téged. Másra vágyott. Tudom, hogy nagyon fáj de hidd el nem ő a te embered! Te kapni fogsz egy sokkal jobbat nála, ő pedig visszasír majd téged! Főleg, ha látja, hogy mással boldog vagy! Boldogabb mint vele valaha. Ez így szokott lenni az esetek többségében. Azt tudom mondani, hogy adj magadnak időt, ne ugorj egyből egy másik ember karjaiba amíg nem tisztázódott le benned minden és nem dolgoztad fel a történteket! A gyűlöleted is elfog múlni idővel, mert ráfogsz jönni, hogy te gyakorlatilag nem vesztettél semmit azzal, hogy ő lelépett! Most ez hihetetlennek tűnik tudom, de tapasztalatból beszélek. Addig is kitartást! Ne felejtsd el: Te nem vesztettél semmit! :)
2023. szept. 5. 20:37
 18/25 anonim ***** válasza:
#17 Dehogy szokott így lenni, én hozzámentem ahhoz a férfihoz, aki miatt leléptem az exemtől, eszem ágában sincs visszasírni a régi rosszat. Az exemet az utánam lévők is lapátra tették, 44 évesen még mindig egyedül van, és erősen csoffad, szerintem már nem is lesz marad meg mellette senki. Persze, szerinte ez azért van, mert minden nő urva, magába nézni ő sem fog, csak gyűlölködni.
2023. szept. 5. 21:49
 19/25 anonim ***** válasza:

Rosszul fogalmaztam, bocsi :) Én csak azt írtam amit tapasztaltam eddig!

2023. szept. 7. 21:12
 20/25 anonim ***** válasza:
A te oldaladról azt a részt kell majd átértékelni, hogy életed szerelme meg kuckó és család. Nekem volt ilyen nőm, de miután elhagyott és összeszedtem magam már nem terveztem ilyet senkivel. Most boldog családi életünk van, de nem tenném rá az egész életemet. Így jól működik.
2023. szept. 9. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!