Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket zavarna ha a párotok nem egyáltalán dolgozna, de pénze lenne, több is mint nektek?
nem zavar mindaddig mig ezt pénzt nem a testével vagy egyébb szolgáltatásokkal szerzi meg! na meg az örökség... egyszer elfogy szóval inkább csináljon valami üzletet belőle...
max kérnék tőle én is... meg mondom neki vigyél el nyaralni :D
ha már nem dolgozol :DDDDDDDDD
Van egy ilyen hölgy rokonom. Nahh.. igen... Nincs annyi pénz, hogy el tudjam viselni! És ezt más is így gondolja, mert szingli szinte mindig 😃
Az élethez egyszerűen kellenek a célok, kell tenni valamit. Nem lehet csak habzsi-dőzsizni.
Nem zavarna. Ha adott egy jó és szerethető személyisége, még örülnék is neki, az ember egészségének, szépségének és idegállapotának jót tesz, ha elkerülni a munkahelyi stresszt. Több ideje jutna ránk is, később pedig a gyerekre/gyerekeinkre. Ha én néha 7-ig dolgozom, nem kellene azon matekozni, hogy most mi lesz, mert őt is bent tartják ilyen-olyan indokkal, határidővel a főnökei dolgozni és ki megy az oviba/iskolába....
Azzal pedig egyetértek, hogy egy embernek kellenek célok, de könyörgöm, 2019-et írunk, nem csak - NAGYON NEM csak - a munkában teljesedhet valaki ki, számtalan értékes és értelmes elfoglaltság, hobbi, cél létezik.
Szóval nekem kifejezetten tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!