Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 alatt férfiak! Nálatok tényleg az lenne az ideális, ha ti sokat keresnétek, míg a feleségetek htb lenne vagy félállásban dolgozna?
Ha megengedhetem, akkor miért ne? A háztartást is vezetni kell valakinek, ami szintén munka, csak fizetés nélkül. Ha az asszony bevállalja, akkor hajrá!
Egyébként nem érezném magam ettől férfiasabbnak magam.
Én nem így érzem. Az lenne ideális, ha közel azonos szinten keresnénk és nem lenne elszállva magától.
Nem kellene háztartásbeli nő mert ő "rajtad ragad" még akkor is, ha rossz a kapcsolat és senki nem rakná ki a másikat szívesen az utcára.
Ketlem, hogy ez lenne az elvaras.
Az ilyen vegyen fel bejaronot vagy novesszen onbizalmat.
Tudom, de az USA-ban így védik a háztartásbeli nőket.
Azt akartam mondani,hogy a 100 évvel lehetett egy nő háztartásbeli, mert özvegyen a társadalom/rokonság vigyázott rá, de most már nem védi őket törvény.
Pont azért nem védi őket a törvény mert törvénybe van foglalva, hogy a fizetés mindenhol egységes, nem lehet szexista alapon kivételezni.
Ha a férfiak minimálbére netó 500 körül lenne akkor érteném a kérdésed, de jelenleg nem egyszerű saját magadnak sem boldogulni, nemhogy mellette még el is tartani másvalakit.
Draga, miert lenne csak egy Forinttal is tobb egy pasi minimalbere? Meg a feltetelezes is abszurd. A fizetes vegzettsegert es munkaert jar.
Az is felhaborito, ha egy pasi ki van akadva, ha a no jobban keres. Milyen alapon, miert hiszi, hogy neki tobb jar?
Az én szüleim konkrétan azért váltak végül el, mert apámnak kisebbségi komplexusa lett attól, hogy anyum többet keres.
Nem értem, miért ettől érzik magukat egyesek férfinek, hogy lenyomják a másikat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!