Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok miért nem mondják ki ha már szakítani akarnak, miért intézik úgy, hogy a férfi tegye meg?
Mert a nők borzasztó lények, nem is tudom minek vannak a világon. Úgyis csak a férfiak pénze kell nekik, meg úgy játszadoznak a férfiakkal, ahogy csak akarnak.
Tök mindegy mit írunk, te meg vagy győződve az igazadról, nem is értem minek írtad ki a kérdést. Egyébként nő vagyok, az első két mondat nyilván nem igaz, csak egyesek fejében.
Nő létemre szakítottam a barátommal, pedig ő is tudta, érezte hogy nem jól működnek közöttünk a dolgok, de mégis nekem kellett megtenni ezt a szar dolgot. Mivel nem láttam értelmét tovább folytatni úgy, hogy egyikőnknek sem volt jó már.
Tessék egy ellen példa, nyilván pont nem érdekel, de azért leírtam, mert jobb dolgom épp nincs. Sajnálom, hogy te rossz tapasztalatokat szereztél, de gyerünk tovább, lesz jobb is. :)
A nők egyszerűen szeretnek játszmázni, de jellemzően még magukkal sem néznek szembe. Simán nyomják tovább akkor is a kapcsolatot, amikor már rég a következőt keresik vagy már teljesen biztosak a szakításba.
Ez ilyen. Nem véletlen, hogy nőben nem lehet megbízni.
Bár velem is ezt tette egy nő, De:
Nem a nők.
Nőben és férfiban is tudod vannak ezek a gerinctelen férgek. Úgyhogy órulj, ha egy ilyen embertől megszabadultál.
Próbálkozz pasival, hátha jobb tapasztalatod lesz!🤪
H¢lye kérdésre h¢lye válasz.
Ennyire lehet komolyan venni azt, aki szerint a nők csak jól járnak a válással. Mert nincs jobb, mint ott maradni 1-2-3 gyerekkel, és küzdeni egyedül egész hátralevő életében.
Na ez a címkézős kérdés már önmagában nyerő. Nincs olyan, hogy a "csajok", meg a "fiúk". Én pl. férfiként nem sorolom magam egy "fiúk" kategóriába és a feleségemet sem egy "csajok" kategóriába. Van mindkettőnknek önálló egyénisége. Ha olyan lennék, mint a többiek, akkor nem velem élne közel 3 évtizede. Ha olyan lenne, mint a "csajok", akkor sem lennénk együtt. Monjuk én a több száz ismerősöm közül egyetlen "csajok" vagy "srácok" kategóriába sorolható egyént sem tudnék most megnevezni.
Amúgy ez egy manipulatív, gáva verzió. Márhogy nem áll oda egyenesen valaki és mondja ki, hogy vége. Mitől gyáva? Fél attól, hogy a másik könyörgőre fogja. Így meg ugya a másikkal mondatja ki. Egyszerű jellemtelenség.
Valaki írta, hogy a válással a nők járnak jól. Na ez valami furcsa logika. Egy válásnál annyit nyer a nő, hogy az eddig hivatalosan vele élő, magát férfinak nevező kisfiút már nem kell ellátnia a gyerekei mellett.
"Mert a válással csak a nő nyerhet"
😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hogyne, pláne, ha onnantól ő oldja meg egyedül a gyerekeket, apuka meg éli tovább világát és jó esetben magy kegyesen fizet valami röhej gyerektartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!