Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit és hogyan oldottál meg szakítás után ha együtt éltetek?
Kicsit részletesebben. Munka megoldás, vagy munkába járás addig is..
Mennyire nyomta rá a munkádra, a napodra az egész?
Akkor segíts neki egy általa választott városban albérletet keresni, vagy ha visszamenne a szüleihez akkor segíts neki pakolni, intézkedni. Annyit tudsz tenni hogy normálisan állsz hozzá, és segíted hogy meginduljon.
De ha ő meg sem akar indulni......
Akkor az életetek végéig élhettek együtt úgy hogy szakítottatok.
Nem teljesen értem a szakításnak mi köze van a munkába való bejáráshoz.
Ugyanúgy jártam tanulni/dolgozni mint addig. Eleinte nyilván rányomta a bélyegét a napjainra, levert voltam, aztán elmúlt.
Mi több, mint egy évig éltünk egy fedél alatt, lelkileg borzasztó megterhelő időszak volt mindhármunk számára (én kezdeményeztem a válást, jó okom volt rá amúgy), ő pedig képtelen volt elfogadni a döntésemet.
Bejártam ugyanúgy dolgozni, csak épp sokkal-sokkal stresszesebben indultak a napjaim/napjaink, mivel reggelente is jobb esetben csak kerülgettük egymást.
Rosszabb esetben belém állt, és már azon is elkezdett balhézni, ha kirúzsoztam a számat.
6os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!