Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miután vége lett a kapcsolatod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miután vége lett a kapcsolatodnak, mihez kezdtél?

Figyelt kérdés
2023. aug. 26. 08:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltam elrejteni az emberek elől a fájdalmat. 2 Hétig azt se mondtam el senkinek, hogy már nincs kapcsolatom.
2023. aug. 26. 08:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hàt egy darabig reménykedtem, hogy komolyan veszi amit mondtam és fel fog vállalni mindenki előtt. Mondjuk még hívott a szakítás utàn többször is az ex barátnőm, de eszébe nem volt felvállalni.
2023. aug. 26. 08:55
 3/12 anonim ***** válasza:
75%

Mivel szerelmes voltam, ezért természetesen összetörtem. Egyedül akartam lenni.

Utána nekiálltam több programra járni, hogy jobban legyek. Nekiálltam újra sportolni. Most vagyok ott, hogy néhány emberrel már ismerkedem, de sokat kéne valakinek ahhoz nyújtania, hogy újra megtudjak benne bízni.

2023. aug. 26. 09:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Megpróbáltam a saját életemre koncentrálni. Tudatosítottam magamban hogy nem egy másik embertől függök, nem attól élek hogy ő van vagy nincs az életemben. Még ha napi szinten is kellett ezt tudatosítanom (ami elég rossz érzés) akkor is megtettem.

Sosem szabad egy másik embertől függővé tenni az életünket, sem anyagi, sem lelki értelemben, mert bármikor történhet pl. szakítás/válás, haláleset és akkor jön az összezuhanás.

2023. aug. 26. 09:14
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Futni kezdtem rendszeresen. És a munkámra próbáltam fókuszálni.

Most is szakítás előtt állok, és ugyanezt tervezem. Sportolok és dolgozom majd.

2023. aug. 26. 09:17
 6/12 anonim ***** válasza:
94%

Vettem két macskát, egyrészt, mert mindig is vágytam macskára, de az exem kategorikusan közölte, hogy soha, másrészt, hogy a jövőben kiszűrjem azokat, akiknek a benti állat gondot okoz. Így magányos se lettem, mert van két kis lény, aki otthon vár és nem kötekedni akar velem, hanem hozzám bújni.

Kialakítottam a saját napirendem, saját ritmusom, amiben jól érzem magam.

2023. aug. 26. 09:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a heti két rendszeres edzés,más életmód segített.Próbáltam legyűrni az önemésztő állapotot.Elkezdtem kirándulni,strandra,emberek közé járni,amit vele soha nem valósíthattam meg.Megújult a külsőm.

Eleinte persze minden este sírtam,amikor nem láttak.

Aztán így három hónap után talán már kezdek ráeszmélni,hogy élek. 😁😁😁

2023. aug. 26. 10:04
 8/12 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Semmit. Az élet ment tovább,majd lett másik. Nyilván szarul esik az embernek,hazudik aki tagadja,de ez ilyen.
2023. aug. 26. 11:51
 9/12 anonim ***** válasza:
6-os válaszoló. Én is szeretnék macsekot, csak kéne előbb egy kertes ház, jelenleg nem megoldható sajnos. A nők kicsináltak 🤣🤣 huszonévesen volt egy macskám. Szerettem nagyon.
2023. szept. 2. 02:39
 10/12 A kérdező kommentje:
Az én kutyám simán megkergetné a te macskádat, minden kertelés nélkül.
2023. szept. 2. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!