Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első hosszú kapcsolatodnak miért lett vége?
Figyelt kérdés
Mennyi ideig próbáltad menteni?
Nekem első kapcsolatom , neki a 2.
Tulajdonképpen együtt töltöttük a 20as éveinket és nem haladtunk sehova..
2022. nov. 27. 09:49
1/19 anonim válasza:
Részben az alkohol, részben pedig az, hogy az idő előrehaladtával sokat távolodtak egymástól az igényeink, és a személyiségünk is.
5 év után még kb fél évig próbálkoztunk menteni, de aztán elengedtük egymást.
2/19 anonim válasza:
nagyon sokat sörözött már akko,és egy jó tíz évvel idősebb nő vette el tőlem...dolgozott a karma azért mivel én meg tudtam ki volt az a nő,és minap pedig a szomszédom lett ;) életem nagy szerelme volt a srác :)
3/19 anonim válasza:
Nem tiszteltük már egymást, eltűnt a bizalom, a vonzalom és átcsapott egy borzalmasan mérgező kapcsolatba. Mindkét oldalról. Nem mondhatom azt, hogy nem voltam hibás. Mindketten rosszul bántunk a másikkal.
4/19 anonim válasza:
Nagyon fiatalok voltunk még, ha ő szeretett, akkor én menekültem, amikor én szerettem őt akkor ő menekült. 10+ évig próbáltuk.
5/19 anonim válasza:
Éretlen voltam és ostoba, azt hittem, én vagyok a világ közepe. Nem én voltam. Egy hülye féltékenységi jelenetet követően (kolléganőm meglátta a srácot egy lánnyal), gorombán elküldtem. Elment, vége volt. Rettenetesen megbántam, próbáltam visszahozni, persze hiába. Ma már tudom, hogy hibás voltam, akkor persze nem láttam be. 22 voltam akkor, nagyon megviselt.
6/19 anonim válasza:
17-21 között tartott az első. Nagyon nem illettünk össze, én tanultam, ő buta volt, mindene a kondi lett, más lányokat követett instan, szerintem a vége fele csajozott is mellettem…
7/19 anonim válasza:
Az első 22 évesen volt, azért jöttem össze vele, mert nagyon egyedül voltam. Ő valahogy iszonyatosan belémszeretett, én pedig csúnya módon kihasználtam szegényt. 5 hónap után szakítottam vele, nagyon megviselte. Inkább barátai voltunk egymásnak, a szex sosem működött.
8/19 anonim válasza:
még nem volt hosszú távú kapcsolatom
9/19 anonim válasza:
Olyan 80-20% arányban én tehettem róla.
3 évig tartó távkapcsolat volt sok-sok km-rel. Elhülyéskedtem a továbbtanulást és a közös jövő lehetőségét. Amúgy egy csoda volt mindenféle értelemben és valószínűleg soha senkivel nem lesz ilyen harmónia. Meghatározta az egész átkozott életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!