Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem tudom elfelejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elfelejteni?

Figyelt kérdés
2 hónapja szakítottunk. Vagyis ő szakított egy másik csajért, de sokáig ugyanúgy keresett, beszéltünk. Próbálom elfelejteni, de nem megy. Szervezem a programokat, jövök-megyek, dolgozok, edzek, de itt van a fejemben. Próbálok sokszor arra gondolni, néha milyen csúnyán bánt velem, megbántott, kihasznált. De ezeken kívül sok jó is volt. Már nem kellene ezen rágódnom, nem?
2023. aug. 21. 18:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen, a tiltásról én is ezt gondolom. Lehet hülyeség, de nem akaromm megmondani neki, hogy fáj, nem akarom, hogy tudja. Zenével próbálkoztam, de csak szomorúakkal, amitől szomorúbb lettem :) Köszi,neked is kitartás!
2023. aug. 21. 19:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell úgy fogalmaznod, hogy fáj. "Figyelj szakítottunk, kérlek ne keress, nem szeretnék veled beszélgetni." vagy valami hasonló, ami határozott és komoly/tömör. Lehet úgy érzed most ez nehéz, de a nyugalmad érdekében fontos. Ha pedig rosszul érzed magad, vonulj el sírj egyet, ezt mindenképp meg kell gyászolni, nem csak elhesegetni. Akkor gyorsabb a folyamat, ha megéled a rosszat is, hogy utána könnyebb legyen újra jól érezni magadat.
2023. aug. 21. 20:51
 13/14 anonim ***** válasza:

Én tiltok, mert van aki nem fogja fel hogy nem akarok B terv lenni. Van amikor ezt kell tenni.

Ez azt mutatja, hogy te szeretted és nagy valószínűséggel te tettél több energiát a kapcsolatba és ezért is nem tudod el felejteni.

Nekem a tudat segít paradox módon, hogy én lettem ki dobva és ő nem tartott ki. Engem egy másik fiú miatt tett lapátra.

Még nem baj hogy rágódsz rajta mert fel kell dolgozni. Fog javulni.

Ami nekem segít az, hogy én is edzek, bele vetem magam a munkába és durva de szomorú számokat hallgatok xd. Nekem segít ez is. És szakítós vígjátékot nézek :D. Lehet ez neked is bejönne?

2023. aug. 21. 20:58
 14/14 A kérdező kommentje:

12. Igen, ez jó ötlet, hogy ezt mondjam neki. De talán titokban abban reménykedek, hogy visszajön. De nem fog. És nem is kéne B tervnek lennem, tök buta lennék, ha hagyném. Sírni meg olyan sokat sírtam már, lassan cikinek érzem, hogy nekem ez még minidg fáj. Miközben ő boldogan éli világát nélkülem :)

13. Igen, én több energiát tettem bele, főleg a végén. Mikor már megszokta, hogy nem kell tepernie, egyszerűen el is engedte magát, nem próbált meghódítani.

Milyen szakítós vígjátékokat? :) Hátha segítene nekem is.

2023. aug. 21. 21:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!