Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfelejteni?
Én tiltok, mert van aki nem fogja fel hogy nem akarok B terv lenni. Van amikor ezt kell tenni.
Ez azt mutatja, hogy te szeretted és nagy valószínűséggel te tettél több energiát a kapcsolatba és ezért is nem tudod el felejteni.
Nekem a tudat segít paradox módon, hogy én lettem ki dobva és ő nem tartott ki. Engem egy másik fiú miatt tett lapátra.
Még nem baj hogy rágódsz rajta mert fel kell dolgozni. Fog javulni.
Ami nekem segít az, hogy én is edzek, bele vetem magam a munkába és durva de szomorú számokat hallgatok xd. Nekem segít ez is. És szakítós vígjátékot nézek :D. Lehet ez neked is bejönne?
12. Igen, ez jó ötlet, hogy ezt mondjam neki. De talán titokban abban reménykedek, hogy visszajön. De nem fog. És nem is kéne B tervnek lennem, tök buta lennék, ha hagyném. Sírni meg olyan sokat sírtam már, lassan cikinek érzem, hogy nekem ez még minidg fáj. Miközben ő boldogan éli világát nélkülem :)
13. Igen, én több energiát tettem bele, főleg a végén. Mikor már megszokta, hogy nem kell tepernie, egyszerűen el is engedte magát, nem próbált meghódítani.
Milyen szakítós vígjátékokat? :) Hátha segítene nekem is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!