Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nem tudom elfelejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elfelejteni?

Figyelt kérdés
2 hónapja szakítottunk. Vagyis ő szakított egy másik csajért, de sokáig ugyanúgy keresett, beszéltünk. Próbálom elfelejteni, de nem megy. Szervezem a programokat, jövök-megyek, dolgozok, edzek, de itt van a fejemben. Próbálok sokszor arra gondolni, néha milyen csúnyán bánt velem, megbántott, kihasznált. De ezeken kívül sok jó is volt. Már nem kellene ezen rágódnom, nem?
2023. aug. 21. 18:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de én a másik oldalról vagyok majdnem ugyanígy csak 1 hónapja de iszonyatosan nehéz. Edzek haverokkal töltöm minden estém aktív családi programokon veszek részt képzem magam de egyszerűen ugyanott tartok...
2023. aug. 21. 18:26
 2/14 anonim ***** válasza:
Még nem sok idő telt el a szakítás óta. Idővel majd egyre könnyebb lesz, sőt lehet, hogy jön valaki aki segít a felejtésben. :) Ne aggódj, rendbe jön minden.
2023. aug. 21. 18:29
 3/14 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz, azt hittem, mostanra már elmúlik ez. De ma is sírtam. Nemrég rám írt, hogy hogy vagyok, azóta csak rosszabb. Sokszor hiányzik, és hiába nem volt jó a vége, és az új csajjal is biztos csúnyán fog bánni, nekem akkor is hiányzik.
2023. aug. 21. 18:30
 4/14 A kérdező kommentje:
2-es köszönöm :) Ajánlották, hogy keressek mást, egy búfelejtőt. De nem lenne fair senkivel szemben sem. Se magammal, se a másik féllel. Én meg lettem bántva, én nem akarok mást megbántani.
2023. aug. 21. 18:31
 5/14 anonim ***** válasza:
Azt szoktak mondani, hogy 1000 szallal kotodok hozza. Ebbol meg csak par tucat szakadt el. Idovel egyre tobb fog.
2023. aug. 21. 18:31
 6/14 anonim ***** válasza:
Ne tartsd vele a kapcsolatot egyáltalán! Lehet, hogy egy évig is tartani fog míg tullepsz rajta, de ha kontaktusban vagytok annál nehezebb és tovább fog tartani.
2023. aug. 21. 18:33
 7/14 anonim ***** válasza:
90%
Figyelj kedves tudom borzasztó nehéz, de ha még szereted is, legyen az eszedben, hogy ő téged elengedett, nem te kellettél neki, ezen nincs mit szépíteni. Legyen annyi önismereted és önértékelésed, hogy ne keresd benne a szerelmet, ne hagyd, hogy zaklasson, hosszútávon sokkal jobb lesz, ha teljesen megszakítod vele a kapcsolatot.
2023. aug. 21. 18:33
 8/14 A kérdező kommentje:

Igazatok van. Nem szabadna beszélnem se vele. Én nem is keresem. Tiltani meg nem tudom, bár azt kellene. Ha nem én kellek, ne is érdeklődjön. Csak hát olyan rossz. Tök buta vagyok, az elején azt hittem, hogy gyorsan túlleszek, de biztos azért se megy, mert felkeres néha.

Köszönöm a kedves hozzászólásokat, jólesik, hogy nem leharapjátok a fejemet :)

2023. aug. 21. 18:39
 9/14 anonim ***** válasza:

Én is reménykedtem pár hónapig.

Még az elején vagy de napról napra jobb lesz. ☺️😚

2023. aug. 21. 18:47
 10/14 anonim ***** válasza:
95%
Tiltani felesleges és gyerekes szerintem is, viszont tényleg ne hagyd hogy írogasson neked, írd meg neki következő alkalommal hogy kérlek hagyj békén, mert nekem így könnyebb lesz feldolgozni. A búfelejtő nem jó ötlet, de ezt te is jól látod, így nem fejtem ki. Kitartást, túl leszünk rajta, ígérem. Te is és én is, haladunk! Nézz motivációs videókat amúgy, de csak pozitívat, illetve zenéket is hallgass abból is csak a boldog zenéket! Nekem ezek segítenek.
2023. aug. 21. 18:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!