Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Találtatok új szerelmet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találtatok új szerelmet?

Figyelt kérdés
Ha szakított veletek az a személy, akit életetek szerelmének gondoltatok... Találtatok utána olyan embert, akit jobban szerettek, és jobb vele?
2023. aug. 18. 19:20
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
gixxer
2023. aug. 18. 20:13
 22/38 anonim ***** válasza:
gikszer
2023. aug. 18. 20:13
 23/38 anonim ***** válasza:

16-os, az életem szerelménél semmi beleszólásom nem volt.

De ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor olyan rég voltam utoljára szerelmes, hogy azt hiszem, valahol mélyen vágytam az érzésre. Nem sokkal előtte olvastam az Anna Kareninát és azt hiszem, fellobbantott bennem egy elveszett tüzet. Aztán megismertem Őt és amikor másodjára találkoztunk, úgy elkezdtem remegni, azt hittem összeesek.

Annál a következőnél határozottan azt éreztem, hogy őrúlten bele tudnék szeretni, ha akarnék, de nem akarok. Talán emiatt volt hatalmam az érzéseim felett.

A szerelem olyan, mint a tűz, amíg kis lángocska, el lehet oltani, sőt, egy kályhába zárva az élet melegét adhatja. De ha kiszabadul, kezelhetetlen tűzvész lesz belőle.

2023. aug. 18. 20:16
 24/38 anonim ***** válasza:
35%
Igen a becsuletes neve Honda Civic 1.5 Sport Plus (2021). Igazi szerelem a mienk ❤️❤️❤️
2023. aug. 18. 20:18
 25/38 anonim ***** válasza:
Apának volt ilyen kocsija 10 évvel ezelőtt..
2023. aug. 18. 20:18
 26/38 anonim ***** válasza:
#19 igy van nem éri meg belemenni ebbe a kiélés dologba mert elveszìtheted vele az igazit. Sajnos én ìgy jàrtam de azt hiszem megbűnhődtem érte..
2023. aug. 18. 20:35
 27/38 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. aug. 18. 21:17
 28/38 anonim ***** válasza:
Igen aztan annak is vége.
2023. aug. 18. 22:24
 29/38 anonim ***** válasza:
Igen, találtam 😊
2023. aug. 18. 23:02
 30/38 anonim ***** válasza:

Nem rég tett lapátra, jelenleg úgy érzem, hogy nem fogok új nőt találni akit úgy fogok szeretni mint öt.

Érzem hogy ez volt az utolsó kapcsolatom.

2023. aug. 20. 03:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!