Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Találtatok új szerelmet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találtatok új szerelmet?

Figyelt kérdés
Ha szakított veletek az a személy, akit életetek szerelmének gondoltatok... Találtatok utána olyan embert, akit jobban szerettek, és jobb vele?
2023. aug. 18. 19:20
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudhatod. Nem élheted le így az életed. És nem is fogod, jönni fog valaki.
2023. aug. 18. 19:47
 12/38 anonim ***** válasza:

Igen. Valaki miatt szenvedtem 3 évig. Folyton visszajött az életembe, én meg hagytam. Ő is nagyon szeretett engem, én is őt, de féltékenykedések miatt annyit veszekedtünk, hogy teljesen a kapcsolatunk rovására ment.

Azt hittem, senkit nem fogok már úgy szeretni, mint őt.

Aztán később rájöttem, nem is valódi szerelem volt, inkább azt akartam visszakapni, hogy az első évben mennyire odáig volt értem. (Másfél évig tartott a kapcsolatunk.)

Jóval később találkoztam olyan emberrel, akinél rájöttem, hogy mit jelent az "igazi".

2023. aug. 18. 19:50
 13/38 anonim ***** válasza:
#6 mert hülye voltam de későbánat. Ki akartam "élni" magamat,meg féltem az elköteleződéstől :/
2023. aug. 18. 19:50
 14/38 A kérdező kommentje:
#12 köszönöm <3 ez megnyugtat
2023. aug. 18. 19:54
 15/38 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Valóban idő kell! Ne ugorj rögtön egy másik kapcsolatba. Egyedül kell feldolgoznod a csalódást, nehéz bizony. Ha nem megy akkor fordulj szakemberhez. Nekem szükségem volt rá! Majd eltelt 6 hónap és egy király nőnek érzem magam. Persze az elején volt bennem minimális félelem de a párom mindent megtesz hogy minden nap éreztesse velem hogy szeret, törődik velem. Ja és ami a legfurcsább gyerek korunk óta ismerjük egymást. Végig itt volt a közelemben. A csalódásom már ennek tudom be. Hogy így kellett történnie hogy megkapjam őt. Ki talpig férfi és nem egy nyomulós ki ha én nem ,,csávó,, sok sikert kívánok! Tudom most úgy érzed így marad örökké de hidd el nem, csak légy erős!
2023. aug. 18. 19:55
 16/38 anonim ***** válasza:
10-es! Mi az hogy nem engedted meg magadnak hogy szerelmes légy? Neked van hatalmad az érzéseid felett?
2023. aug. 18. 19:57
 17/38 anonim ***** válasza:

13,

nő vagy férfiként?

2023. aug. 18. 20:00
 18/38 anonim ***** válasza:
#17 férfiként
2023. aug. 18. 20:03
 19/38 anonim ***** válasza:
Tehát ha találok egy lányt akit szeretek nem éri meg eldobni azért hogy több csajt szedjek fel szórakozzak?
2023. aug. 18. 20:11
 20/38 A kérdező kommentje:
egyértelműen nem!!!! meg fogsz érni arra hogy a kapcsolat többet ér annál hogy kiéld magad testileg
2023. aug. 18. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!