Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Találtatok új szerelmet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találtatok új szerelmet?

Figyelt kérdés
Ha szakított veletek az a személy, akit életetek szerelmének gondoltatok... Találtatok utána olyan embert, akit jobban szerettek, és jobb vele?
2023. aug. 18. 19:20
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
Nem
2023. aug. 18. 19:20
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Találtam!
2023. aug. 18. 19:21
 3/38 A kérdező kommentje:
Mesélsz kérlek #2es? akár privbe akár itt, mennyi ideig viselt meg a szakítás, és mennyi idő után találtad meg a szerelmed? örülök nektek! minden jobb vele?
2023. aug. 18. 19:23
 4/38 anonim ***** válasza:
65%
Én szakìtottam életem szerelmével és nem találtam màst azóta sem. Ő igen. Erre ràcsesztem :D
2023. aug. 18. 19:31
 5/38 anonim válasza:
65%
Sajnos én is szakítottam életem szerelmével meg bántam már sosem fogok mással boldog lenni.
2023. aug. 18. 19:35
 6/38 anonim ***** válasza:

4-5

Miért dobtátok el a nagy őt?

2023. aug. 18. 19:37
 7/38 anonim válasza:
5ös vagyok.Hát mert egyrészt úgy gondoltam hogy jobbat érdemel nállam különböző okok miatt meg volt egy mélypontom mikor úgy éreztem hogy teljesen kiszerettem belőle de miután szakítottam akkor jöttem rá hogy mennyire fontos nekem.
2023. aug. 18. 19:42
 8/38 A kérdező kommentje:
Szerintem fogtok találni!!! Én is fogok, csak idő kell...
2023. aug. 18. 19:42
 9/38 anonim válasza:
8as már nem akarok senkit, biztos hogy találnék valakit de ha úgy se tudnám őt szeretni akkor mi értelme? Semmi.
2023. aug. 18. 19:46
 10/38 anonim ***** válasza:

Én is szakítottam életem szerelmével. Nem bántam meg. Amikor végre tényleg eldöntöttem, hogy vége, 1,5 hónapon belül bemutattak valakinek, aki stornózta őt az agyamból és aki mellett újra tudtam nevetni. De 6 évvel fiatalabb férfi volt és még korai volt az egész, nem engedtem meg magamnak, hogy szerelmes legyek. Az a korszak volt, amikor fáradtság fogja el az embert a szerelemnek még a gondolatára is. Aztán az élet is elvitte mellőlem, nem kerestem én senkit, csak a mindennapokban bekerúlt az ismerősi körömbe, aztán kikerült. Őt nagyon tudtam volna szeretni, de olyan őrúlt eszelős szerelemmel nem, mint az előzőt. Inkább olyan hazaértem szerelem lehetett volna.

Később megkeresett az az őrúlt szerelem 1 éve, megint belémvágott egy jó nagy kést. Fura módon ez sokat segített a gyógyulásomban. De nem tudok szerelmes lenni. Nem is akarok.

2023. aug. 18. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!