Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtatok új szerelmet?
4-5
Miért dobtátok el a nagy őt?
Én is szakítottam életem szerelmével. Nem bántam meg. Amikor végre tényleg eldöntöttem, hogy vége, 1,5 hónapon belül bemutattak valakinek, aki stornózta őt az agyamból és aki mellett újra tudtam nevetni. De 6 évvel fiatalabb férfi volt és még korai volt az egész, nem engedtem meg magamnak, hogy szerelmes legyek. Az a korszak volt, amikor fáradtság fogja el az embert a szerelemnek még a gondolatára is. Aztán az élet is elvitte mellőlem, nem kerestem én senkit, csak a mindennapokban bekerúlt az ismerősi körömbe, aztán kikerült. Őt nagyon tudtam volna szeretni, de olyan őrúlt eszelős szerelemmel nem, mint az előzőt. Inkább olyan hazaértem szerelem lehetett volna.
Később megkeresett az az őrúlt szerelem 1 éve, megint belémvágott egy jó nagy kést. Fura módon ez sokat segített a gyógyulásomban. De nem tudok szerelmes lenni. Nem is akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!