Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már olyan, hogy egy régi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy egy régi szerelmeddel újra egymásra találtatok sok-sok év után?

Figyelt kérdés
Hogyan történt?

2023. ápr. 25. 20:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt. Katasztrófa lett a vége. Semmit nem változott, amiért annó is elhagytam. Szerintem ebből is láthatod, hogy NEM érdemes az exekkel újra összejönni. Nem hiába lett ex.
2023. ápr. 25. 22:25
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Oh isten mentsen, hogy akkora barom legyek, hogy leálljak bizonyos exeimmel. Ha egyszer szakítottunk, annak oka volt.
2023. ápr. 25. 22:57
 3/21 MolotovPunk ***** válasza:
72%
Nem volt. Felmelegítve csak a töltött káposzta jó, kapcsolat nem.
2023. ápr. 26. 01:14
 4/21 A kérdező kommentje:
Kicsit félreérthetően fogalmaztam. Régi szerelem nem egyenlő egy volt párkapcsolattal. Olyanra gondolok, akibe szerelmes voltál régen, de akármi miatt nem lett kapcsolat, de sok év után mégis egymásra találtatok. Tényleg van ilyen?
2023. ápr. 26. 06:52
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló szituban vagyok most. Majd kiderül, lesz-e belőle valami. De alapvetően persze minden két emberen múlik, szóval miért ne lehetne?
2023. ápr. 26. 16:05
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Töröltem őket az életemből és az emlékezetemből.

N

2023. ápr. 26. 19:05
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt. Nalam nem mukodne ujra a fellangolas.
2023. ápr. 27. 04:09
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Azóta jött más.
2023. ápr. 27. 04:13
 9/21 anonim ***** válasza:
61%
Hát nekem mondjuk a szerelem nincs párkapcsolat nélkül. Az egy folyamat, ami idővel alakul. Az, hogy valaki vonzó, és van egy fellángolás, az messze nem szerelem.
2023. ápr. 27. 11:18
 10/21 veterán vas ***** válasza:
76%

Első ránézésre csábító a gondolat, és nagyon rózsaszínűnek tűnik, de szinte mindig pofáraesés a vége, valamelyik -de van úgy hogy mindkét- fél részéről.

Az idő múlásával változik az ember, természetesen a parter is.

Pl. lehet, hogy pont "csak az" változott meg benne, amit egykor éppen a legjobban tetszett.

Aztán jöhetnek azok a kétes kimenetelű beszélgetések, amikor ugyan arról a "nagyon szép" emlékről az egyiknek teljesen más ugrik be, mit a partnernek.

Röviden: nem tanácsolom.

2023. ápr. 27. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!