Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már olyan, hogy egy régi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy egy régi szerelmeddel újra egymásra találtatok sok-sok év után?

Figyelt kérdés
Hogyan történt?

2023. ápr. 25. 20:59
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
De történt már egyáltalán ilyen? Ismersz ilyen sztorit? Számomra ez elég hihetetlen.
2023. ápr. 27. 23:51
 12/21 anonim ***** válasza:

11# termeszetesen igen, sok ilyet olvastam mar itt gyakorin :)

Foleg a tini parkapcsolatban

2023. ápr. 28. 08:06
 13/21 veterán vas ***** válasza:

Nem olvastam, hanem átéltem.

(azért írtam)

2023. ápr. 28. 13:50
 14/21 A kérdező kommentje:
Veterán vas, elmesélnéd, hogy hogyan történt az újra találkozás? Mennyi idő után, stb.?
2023. ápr. 28. 16:33
 15/21 veterán vas ***** válasza:
100%

Az a baj, ilyen történetek elmesélésében az ember -ösztönösen- úgy fogalmaz, hogy mentse/magyarázza magát, és a másik félre hárítson.

Mivel az érintett nem tud védekezni, így ez a megoldás eléggé etikátlannak tűnik.

Röviden: közel 10 éves pauza után futottunk össze újból, és úgy tünt, mindketten szeretnénk folytatni.

Ám a második, harmadik beszélgetés előhozott olyan -addig nem ismert- körülményeket, amitől már nem is volt annyira gömbölyű a történet.

Később előkerültek az elfeledettnek hitt régi sérelmek is.

Szóval, összességében egy fölösleges a multidézés volt, amelyik a szép emlékekbe is belerondított.

Ezért nem ajánlom.

2023. ápr. 28. 17:07
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy vetted a válaszra a fáradtságot. Sajnálom, hogy nektek nem jött be, de ez nem törvényszerű. Az ember mindig a saját szemszögéből meséli el a történeteket, szóval ilyen alapon, akkor ne meséljünk el semmit. De nekem úgy tűnik a leírásból, hogy ti nem is jöttetek össze, ha már a 2-3. találkozáson vitatkoztatok.
2023. ápr. 28. 17:47
 17/21 veterán vas ***** válasza:

Embere és helyzete válogatja, hogy ki, mit ért "összejövés" alatt.

Valóban, nem törvényszerű hogy igy érjen véget az ujrakezdés.

Neked-nektek, sikerülhet.

Sok szerencsét hozzá!

2023. ápr. 28. 18:04
 18/21 anonim ***** válasza:
Mi a konkrét szitu, amiben vagy? Konkrétabb infókból talán jobban tudunk segíteni
2023. ápr. 29. 11:56
 19/21 A kérdező kommentje:

Veterán: ja értem, én most nem szexre gondoltam, hanem arra, hogy két olyan ember, akik fiatalon ismerték már egymást, akár még némi érzelmük is volt egymás iránt, később találnak egymásra és boldog párkapcsolatban élnek.

Nincs konkrét szitu, a kérdést az ihlette, hogy az emberek vajon mennyi éven át éreznek ugyanúgy egy másik iránt szimpátiával vagy ellenkezőleg. Mindenhol azt tapasztalom, hogy az embert X év után elfelejtik, pl. jó barátok évtizedekkel később már tesznek a másikra, az érzelmek nincsenek már meg.

Ezért lettem volna olyan sztorikra kíváncsi, ami pont az ellenkezőjéről szól, hogy volt valami kölcsönös pozitív érzés, ami elraktározódott és abból évtizedekkel vagy sok évvel később egy eredményes emberi kapcsolat lett.

2023. ápr. 29. 15:57
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem embere válogatja. Nyilván mióta csak pár kattintásba telik bármilyen társkeresőre felregisztrálni és ott válogathat az ember kismillió nő/férfi között, kevesen foglalkoznak azzal, kibe voltak szerelmesek 5-10-15 évvel ezelőtt. Ha valakivel nem jön össze, lapát, jön a következő akár pár napon belül. De azért vannak olyanok, akik ragaszkodóbbak vagy nehezebben alakítanak ki kapcsolatokat új emberekkel akár barátság, akár párkapcsolat szempontjából. Nekem például a legjobb barátnőim is olyanok, akiket még általános vagy középiskolából ismerek (már 30 felett vagyok). Szóval azért vannak olyanok, akiknek szükségük van erre, de valóban a legtöbb embertől én is azt hallom, hogy többnyire elhalnak ezek a kapcsolatok a húszas években, de vannak, akiknek meg épp attól olyan értékesek, hogy már ennyi ideje ismerik a másikat.
2023. ápr. 30. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!