Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy mit szeretnék de nem merem kimondani, Mit tegyek?
Mik lennének azok a nagy különbözőségek?
Nekem elozo parommal volt ilyen kapcsolatom, vagyis inkább csak egy dolog volt, de az nagyon kiütközött.
1; Mindketten gyenge jellemek vagyunk sajnos 😅 én igyekszem változtatni, és igyekszem saját magam megerősítésére, mert észreveszem a saját hibáimat. Próbálom fejleszteni magamat, és egy ideje már magamra fókuszálok, mert elvesztettem saját magamat ebben a párkapcsolatban, vagy nem is tudom hogy fogalmazzak. Ő “üljünk a saját szarunkban” kategória…
De attól függetlenül nehéz számomra.
2;Teljesen más értékek, érdeklődési kör, illetve célok.
Úristen, ugyan ebben vagyok... 5 éve vagyunk együtt, régóta érzem, hogy valami nem okés, de nem olyan rég beszéltünk is róla, hogy hogyan tovább. Mondjuk a képbe az is bejátszik, hogy már le van foglalvan a nyaralás, azelőtt nem szakítanék... :D
De igen, ez marha nehéz, mert 5 év alatt rengeted miatt kötődik egymáshoz két ember, akik valah szerelmesek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!