Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után tiltjátok egymást?
Figyelt kérdés
Vagy a beszélgetéseiteknél megváltoztatjátok a gyorsreakciót? 2 hónapja szakítottunk, neki már új csaja van, de a gyorsreakciónk még mindig egy szivecske. és mindig nézi a sztorijaimat. Tiltanom kellene?2023. aug. 1. 18:03
11/17 anonim válasza:
Miért kéne le/visszacserélni a hangulatjelet? Nem muszáj használni a beállítottat, és írtad, hogy már nem is beszéltek. A történetet meg megnézi kíváncsiságból. Tiltani/törölni csak nagyon indokolt esetben szoktam, egy normálisan lezárt kapcsolat/viszony esetén ennek nem látom okát. Ha nem akarod a dolgait nézegetni, mert mondjuk fájdalmat okoz, ki is követheted amúgy. Lejön az írásodból, hogy te még mindig szereted.
12/17 anonim válasza:
#10 küldöm az áldást ááááhhhh A LÁJK INGYEN VAAAAN!!!4!4!4
13/17 anonim válasza:
Én nem agyalok ilyen hülyeségeken. Minek kéne tiltani ha amúgy meg nem zaklat. Meg gyorsreakcio...törlöm a beszélgetést és kész.
A napodat meg nem biztos hogy direktbe nézi...
14/17 Ghgj válasza:
Nekem a volt férjemmel még közel egy évig ugyanaz a szív gyorsreakció volt, mivel jóban vagyunk, furának éreztem volna egyszer csak a semmiből megváltoztatni, így egyszer beszélgetés közepén inkább lecseréltem az egész témát. :D De am a napjaim 90%ában lesz.rtam magasról, hogy az van beállítva.
15/17 anonim válasza:
Nem haragban váltunk el szóval a tiltás nem volt indokolt.
16/17 anonim válasza:
Velem 5 év után szakított az expasim és még aznap le is tiltott facebookon és messengeren
17/17 anonim válasza:
Én le tiltom az illetőt, és törlöm a chat et. Azért hogy ne járják oda nosztalgiázni.
Nálunk csúnya volt a szakítás mivel már amikor még együtt voltunk meg volt az utódom. Így dobott ki, pofátlan módon még barát akart maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!