Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakító felek, ti hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakító felek, ti hogyan éreztetek szakítás után?

Figyelt kérdés
Hogyha egy fájdalmas szakításon mentetek keresztül, az elkövetkezendő pár hétben, hónapban hogyan éreztétek magatokat? Most tényleg nem a toxic kapcsolatokra gondolok, amikor örültél hogy végre vége lett, hanem bármilyen más okból, de mindkét félnek fájt. Visszamentetek az exetekhez utána? Ha igen, mennyi idő után? Vannak ezek a no contact videók, hogy a szakító fél először felszabadultságot érez, aztán jön a negatív része a szakításnak. Valóban így volt nálatok is?
2023. júl. 30. 15:23
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Ha barkivel en szakitok nekem az inkabb fellélegzés. Nem véletlen szakitok.
2023. júl. 30. 15:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pontosan így volt, először a felszabadultság érzése, után pár hónap múlva a veszteségérzés. Akkor nem, de jóval később újrakezdtük.
2023. júl. 30. 15:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Tudnál kérlek írni róla? Meddig tartott a felszabadultság, beszéltetek e ezalatt, neked volt e más ezalatt, mikor jöttetek újra össze, hogyan, és hogy tart e még? Kicsit sok kérdés, tudom :D
2023. júl. 30. 15:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is nemrég vagyok benne hasonlóban. Szomorú vagyok és csalódott, de úgy gondolom okkal jut el egy pár a szakításig. Nem vagyok felszabadult, vagy nyitott még senkire, de ettől függetlenül az életemmel elégedett vagyok, keresem a boldog pillanatokat, időt hagyok magamnak, a családommal és a barátaimmal szervezek programokat.

A "no contact"-nak látom az értelmét, jobb hogy se én se ő nem tudja mi van velem, nem szeretnék baráti szintre csökkenni olyan emberrel, aki a szerelmem volt, csak fájdalmasabb lenne. Nem látom úgy, hogy jó lenne az újrakezdés és ha a másik fél nyitna én nem tudnék újra olyan szeretettel és bizalommal állni felé.

2023. júl. 30. 17:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha en szakitottam akkor bizonytalansagot hogy jol dontottem e, persze tudom hogy jol dontottem de attol még magam alatt vagyok hogy nemnsikerult a kapcsolat
2023. júl. 30. 20:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Én magam alatt vagyok a szakítástól. Soha nem tartom meg barátnak az ex-et. Rosszul esik, hogy ha egyből túl lép rajtam és ezt nem akarom látni. Mivel ilyenkor tiltok, nem látok rá esélyt, hogy újra össze jöjjek vele hiszen én nem keresem ő meg nem tud keresni.
2023. júl. 30. 22:26
 7/7 anonim ***** válasza:
3: A felszabadultság pár hónapig tartott. Utána nagyon minimális kontaktus volt, kb. félévente-évente egy rövid levélváltás, de akkor még nem jeleztük egymásnak, hogy újrakezdenénk, pedig mindkettőnkben megfordult. Mindkettőnknek volt közben más is. Évekkel később egy találkozásból kialakult mélyebb beszélgetés, aztán több és bő egy hónap után döntöttünk úgy, hogy megpróbáljuk újra és ez tart is.
2023. júl. 31. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!