Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után ti is éreztétek ilyet?
Pár hónappal ezelőtt szakítottunk a párommal. Talán a szakítás oka és, hogy mennyi időt voltunk együtt stb az mindegy is. Lényeg, hogy nincs esély hogy újra együtt legyünk és nem is szeretném.
Viszont egy olyan érzést éltem át az exemmel ami igazából ezen kívül egyszer volt életemben az első szerelmemnél. Hosszú idő után újra éreztem vele azt az igazi nagy rózsaszín ködös szerelmet amit azt hittem, hogy csak egyszer jön el az életben még tini korban. Tudni kell rólam, hogy elég válogatós vagyok és nem elég, hogy egy lány csinos és mondjuk okos.. Hanem mindig kellett nekem valami megmagyarázhatatlan plusz amitől úgy éreztem akarnék kapcsolatot valakivel. Emiatt egyes kapcsolataim között volt, hogy akár évek teltek el mert megválogattam kivel lépek be kapcsolatba. És most így szakítás után elkezdtem egy pár hónap elteltével újra ismerkedni, de megint a régi story, hogy nem fog meg senkisem, sőt a mai lányok (tisztelet a kivételnek), egyenes elveszik a kedvemet az ismerkedéstől... És most kicsit elkezdtem ezen kattogni, hogy lehet már egy olyan dologra vágyok ami nem fog újra eljönni....
Szóval jól esne egy pár storyt hallani, hogy esetleg valaki volt-e hasonló cipőben és hogyan talált rá végül az igazira. 28/F
Szerintem véges az ember, hisz ember. De fiatal vagy még, simán jöhet még olyan aki megmozgat téged érzelmileg is.
Bár én is olyasmi vagyok mint te, van, hogy 1-3 év is eltelik két kapcsolat között, mert egyszerűen nem fognak meg a lányok nagy része úgy, hogy érezzem azt a bennem zajló folyamatot, hogy na ő kell nekem.
Sajnos én arról tudok beszámolni, hogy ahogy telik az idő, úgy halványul el a dolog, fiatalon még jó volt érezni azt az őrült, elmebeteg szerelmet, hogy leugrasz a vonatról valakiért és lábad szeged csak, hogy lásd....voltak erős szerelmes kapcsolataim.
De ahogy öregszem, ahogy öregedtem úgy öregedett velem az érzés is, hogy az amit akkor éltem át az valamilyen brutális "bedrogozott" állapot volt. Már más a szerelem a szememben mint tíz évvel ezelőtt. Ma már a bizalom, a hűség és a tisztelet áll a szerelem szava mögött számomra. Persze némi rózsaszín ködös érzéssel egybeöltve.
Érzek némi kiégést is, legelabbis éreztem, volt egy pont amikor azt hittem, hogy kiégtem, de utólag rajöttem, hogy nem kiégtem, hanem a szellemi fejlődésem alakult át, tehát amit előbb írtam, hogy nekem nem kell az az őrjítő szerelem, nekem elég ha szeret, tisztel és hűséges.
Ma már teljesen szétroncsolódtam, úgy érzem, hogy én megéltem a fiatal bolond szerelmet, a mély szerelmet és a felszínes szerelmet és megéltem már a szerelem azon részét, ami sokkal erősebb a szerelemnél, de akkor még nem tudtam értelmezni és tönkrevágtam.
Hát nem tudom mit írjak.....óvatosan ezzel én azt mondom, sokkal jobban kellett volna figyeljek magamra régebben, túl sokat, túl erősen, túl masszívan, túl sűrű érzelmeken mentem át, és bemocskolt évekig, rossz irányba terelt, nagyon sok lányt offoltam azért, mert nem éreztem azt az elmebeteg szerelem érzést.
Szerintem gondolkodnod kellene, hogy most, mi az ami fontos számodra egy nőben, egy kapcsolatban és írd le őket, ezek lehetnek külső, belső tulajdonságok is, de vess számot ezekről, hogy lásd, hogy mi az ami neked fontos, és mi az ami a "függőségednek" fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!