Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne mindig ő járjon a fejemben?
Fél éve szakítottunk, de nem azok voltak a valódi problémák a kapcsolatunkban amiket a szakításnál felhozott, nagyon sok minden valójában azért mert félre, mert nem beszéltük meg soha hogy ki mit hogy lát, kinek mire van igénye stb. és emiatt a sok félreértés miatt lett vége. A mai napig mardos a bűntudat, nyilván erre én is a szakítás után jöttem rá, de nem hiszem hogy ő erre ugyanúgy rájött.
Hogyan tegyem túl magam ezen az egészen és felejtsem el? Ami nehezíti a dolgot hogy a mai napig beszélgetünk, kb. mint két barát.
Ne tartsd vele a kapcsolatot egyáltalán, tiltás, miegymás.
Foglald le magad, hobbi, könyv, akár pszichológus.
Első körben, hogy ne beszélj vele többet.
Mi 3.5 hónapja mentünk szét, azt hittem megőrülök nélküle (én vagyok a férfi) aztán kiderült, hogy két hónap se kellett neki, hogy mással összejöjjön, na ez nagyban segítette az elengedést, mert rájöttem, hogy ő távolról sem az az ember volt akit én elképzeltem a fejemben, olyan gyorsan lépett túl az egészen (amíg én aludni alig bírtam esténként) hogy rájöttem, abszolút nem ér ennyit ez a nő, hogy miatta meg egy évig padlón legyek.
Kitartást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!