Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tegyek rendet a fejemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyek rendet a fejemben?

Figyelt kérdés
22 éve élek a férjemmel együtt (én 40, ő 45), vannak gyermekeink és mindenünk ami csak kell.Tudom boldognak kellene lennem hisz nyugodt életünk van, de még is azt érzem, hogy társas magányban élek. Nincsenek ölelések, kedves szavak, szeretkezések.Ez engem zavar, próbálom megbeszélni, de nem sok értelme van. Sok mindennel próbálom elterelni a figyelmemet ezekről a dolgokról, de néha nagyon nehéz. Szerintetek mit kellene kitalálnom, csinálnom annak érdekében, hogy ne legyen igényem ezekre. Ha egy ismerősöm azt írja, hogy vigyázzak magamra, legyen szép napom totál meghatódom, mert a páromtól ezeket nem kapom meg.

2019. márc. 26. 11:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
81%

Válj el.

Minek maradnál egy olyan kapcsolatban ami nem működik?

És még te akarod elnyomni a természetes igényeid, mert a férjed már nem szeret?

Ez nem normális!

2019. márc. 26. 11:35
 2/22 anonim ***** válasza:
27%

"Ha egy ismerősöm azt írja, hogy vigyázzak magamra, legyen szép napom totál meghatódom, mert a páromtól ezeket nem kapom meg."

...és te milyen gyakran mondtad ezt neki? Lehet ugyanígy van, egymásra vártok, aztán ez lett a vége.

2019. márc. 26. 11:36
 3/22 anonim ***** válasza:
32%
Kezdj el kedves lenni a férjedhez.Ha ő is megkapja amire vágyik viszonozni fogja.
2019. márc. 26. 11:43
 4/22 anonim ***** válasza:
50%
Első körben en is azt javasolom hogy próbáld Te elinditani a változast. Ha hazajön odabujsz hozzá, megöleled, este dettó, hatha elindul benne vmi...
2019. márc. 26. 11:45
 5/22 anonim ***** válasza:
23%

Régóta vagytok együtt, ez természetes minden házasságban 10-20 év után, hogy már nincs akkora vágy, a szerelemből évek múlva szeretet lesz. Gyerekek is vannak, gondolom már nem kicsik, a férjed már elvan úgy öregesen és csak éltek együtt, mint 2 barát. Sok ember ilyen, én még nem vagyok házas, de családban és ismerősöknél is ezt látom, amiben vagy. Teszik a dolgukat, együtt csinálnak mindent, tisztelik egymást, de nincs csók, simogatás, ölelkezés, de belül ugyanúgy szeretik egymást, csak kinőttek abból hogy szexeljenek, az már nem életszükségletük. Attól hogy nem kedves hozzád, nem akar szeretkezni még nem jelenti azt hogy nem szeret, ezt tartsd szem előtt.

Nem kell válni, ha szereted őt akkor így is szeretni fogod. El kell fogadni hogy vannak ilyen emberek, akik bizonyos kor után már nem akarnak testileg is együtt lenni.

2019. márc. 26. 12:25
 6/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Próbáltam már a bújást az ölelést, szeretkezést kezdeményezni, kis ideig jó volt, de utána megint semmi.Ne egy érzelgős ember, de én már többször kértem, hogy nekem ezekre szükségem van...nem megy neki:(

2019. márc. 26. 12:25
 7/22 anonim ***** válasza:

Ha te ezt eltudod fogadni és boldog vagy (amit kétlek mert te írtad, hogy nem vagy az), akkor maradj vele.

De ha nem vagy boldog és ő képtelen változni, akkor a válás a legjobb megoldás, mert így előbb-útóbb megcsalod az biztos, már most is másban keresed azt amit tőle nem kapsz meg.

2019. márc. 26. 12:42
 8/22 anonim ***** válasza:
0%
7-es te ilyenkor felfogod az agyaddal hogy egy családot akarsz szétrombolni a jótanácsoaddal.22éve vannak együtt próbálj már meg nem a saját boldogtalanságodból kiindulni és próbálj valami jó tanácsot adni.A kérdező nem válni szeretne ha jól értelmezem.
2019. márc. 26. 12:58
 9/22 anonim ***** válasza:

8. Te meg felfogtad, hogy nem boldog és ezért másban keresi a boldogságot?

Vagy szerinted csalja inkább meg?

Inkább te gondolkozz már egy kicsit!

Semmi értelme egy olyan kapcsolatnak amiben senki nem boldog.

2019. márc. 26. 13:02
 10/22 anonim ***** válasza:
59%

És akkor az első dolog azonnal kidobni. Nem lépéseket tenni, hátha lehet még javítani, hanem kidobni.

Szép, fogyasztói-társadalom szemlélet. Valami egy kicsit elromlott vagy már "nem olyan jóú?" Há' dobgyuk ki vegyünk másikat.

2019. márc. 26. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!