Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tegyek rendet a fejemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyek rendet a fejemben?

Figyelt kérdés
22 éve élek a férjemmel együtt (én 40, ő 45), vannak gyermekeink és mindenünk ami csak kell.Tudom boldognak kellene lennem hisz nyugodt életünk van, de még is azt érzem, hogy társas magányban élek. Nincsenek ölelések, kedves szavak, szeretkezések.Ez engem zavar, próbálom megbeszélni, de nem sok értelme van. Sok mindennel próbálom elterelni a figyelmemet ezekről a dolgokról, de néha nagyon nehéz. Szerintetek mit kellene kitalálnom, csinálnom annak érdekében, hogy ne legyen igényem ezekre. Ha egy ismerősöm azt írja, hogy vigyázzak magamra, legyen szép napom totál meghatódom, mert a páromtól ezeket nem kapom meg.

2019. márc. 26. 11:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

10-es te nem tudsz olvasni?

A kérdező le írta, hogy már próbálkozott jobbá tenni, de a férje nem tud/akar változni.

Inkább tanulj meg olvasni mielőtt írsz!

2019. márc. 26. 13:06
 12/22 Izabella220 ***** válasza:
Mintha magamat olvasnám a soraid között.Hát gondolom mindent kipróbáltál már te is,hogy változzon valami.De sajnos az a nagy igazság,hogy aki érzelmi elvárásai nem egyezik,az egyik fél éhezni fog mindig ezekre a dolgokra.Nálunk is a férjem jó ember,de nem is akar változtatni sztem.Elfogadtam mert a kapcsolatunk am nem rossz,de nem egy romantikus alkat,sajnos.
2019. márc. 26. 13:16
 13/22 anonim ***** válasza:
41%

Leült beszélni vele? Ezt nem olvastam sehol... A "próbálom megbeszélni" meg jelenthet ilyen gagyi utalásokat is amivel sok ember él, hogy "abból tudnia kellene"....

Le kell ülni és kerek-perec megmondani. Ultimátum. Ennyi.

Akkor majd kiderül az igazság, a többi csak mese meg "lássunk bele amit akarunk".

2019. márc. 26. 13:18
 14/22 anonim ***** válasza:

Tessék itt írja:

"én már többször kértem, hogy nekem ezekre szükségem van...nem megy neki:("

Már többször megkérte, ezt gondolom csak úgy tudja megcsinálni, hogy beszél vele...

2019. márc. 26. 13:25
 15/22 anonim ***** válasza:

Ez kevés. Keményebb hangot kell megütni egy kicsit. Nem őrjöngeni vagy vitatkozni, de hátrahagyni az utalgatások és a cincogva kérni valamit világát.

Láttam már pár kapcsolatot emiatt tönkremenni ahol a felek megvoltak győződve, hogy ők "próbálták megbeszélni", de amúgy ha jobban belegondolok, nem.

Ilyenkor át kell esni egy komolyabb-hosszabb beszélgetésen, bármilyen kényelmetlen is. Rosszabb úgysem lehet.

2019. márc. 26. 13:30
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
9:Itt következik az elfogadás és a lemondás.Aki erre nem képes annak nem való párkapcsolat.Soha nem lesz tökéletes kapcsolata mindenütt engedni kell a másik javára és 22 év után ne akarjuk már a másik belső tulajdonságaot megváltoztatni.Az ő férje így ő ahogy van.
2019. márc. 26. 13:31
 17/22 anonim ***** válasza:

16. Te miből gondolod, hogy nem beszéltek normálisan?

Ha kérdező így leírta, hogy meg kérte, akkor meg kérte.

2019. márc. 26. 13:32
 18/22 anonim ***** válasza:

17. Akkor te nem válnál el és nem csalnád meg a feleséged, ha nem szexelne veled, sőt még csak hozzád sem érne igaz?

Ne nézz már hü.lyének!

2019. márc. 26. 13:35
 19/22 anonim ***** válasza:

Ez a baj, hogy egyikőnk sem volt, nem tudjuk hogyan. Én azért mondom, keményebben kell, pontosítva kell, konkrétan kell. Nem hagyni a kitérést, nem hagyni a "majd később"-et, nem hagyni az elhalasztást.

Ott és akkor rászánni akár egy egész délutánt ahol szó esik MINDENRŐL. Mert itt az az érzésem, hogy itt több dolog van a felszín alatt amiről tudna akár a kérdező is, túl soknak tűnik a "ki nem mondott" dolgok száma.

2019. márc. 26. 13:38
 20/22 anonim ***** válasza:
20. Ebben igazad lehet, csak ha már túl sok a kimondatlan probléma akkor azt már igen kevés esetben lehet helyrehozni.
2019. márc. 26. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!