Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kéne szakítanom?
Lenne hova menned? Pl szüleidhez? Van munkád, saját jövedelmed?
Ha tudsz hova menni, az már fél siker, akkor már csak el kell magad határozni, ha más nem a gyerek miatt.
Nem mondom hogy könnyű lesz, de muszáj erősnek lenned, és ha egyszer lépsz, akkor ki kell tartanod bármi is történjen. Mert hogy fog, abban kb biztos lehetsz, de itt nincs olyan hogy erősnek kell lenned, itt egyszerűen muszáj. Nincs más választásod. Minden és mindenki ellened lesz, a családod jó esetben csak hülyének néz hogy minek voltál vele,a hatóságok meg sok esetben egyenesen ellened lesznek. Én lassan 2 éve válok, de még mindig megtudok döbbenni rajtuk, pedig ezidő alatt annyi mindent tapasztaltam,hogy ha nem velem történik, el se hiszem.
De muszáj kitartanod az igazad, az elhatározasod mellett. Sokat segít ha van legalább egy barátod, aki megért, akinek elmondhatsz mindent. Gondolom őket is elmarta mellőled, de vedd fel velük a kapcsolatot, ha kell titokban. A családoddal ugyanez.
Ja és igen, ha kell a tudta nélkül lépj le. Én is azt csináltam. De addigra volt ügyvédem, meg a helyi rendőr telefonszáma, minél több védfal ha kell.
5
Mi is ennyi ideje vagyunk együtt. Nincs gyerek se eljegyzés.
Mi a javításon dolgozunk de nem biztos h sikerül. Nekem a saját életemben is gondok vannak.
Én is rágódok, nem akarok önző lenni de lelkileg nagyon kötődök hozzá, ő Nekem az első mindenbe, neki a 2.vagyok.
Viszont elérte h régen bármit mondtam problémát egyből az jött h ő a rossz és hibás mindenbe. Mivel ezt nem mondtam-csak próbáltam közölni az érzéseim- és pikkpakk ide lyukadtunk ki ezen felhúztam magam és nem oldottuk meg,inkább egy idő után fel se hoztam semmit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!