Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ember az, aki úgy zár le egy kapcsolatot, hogy nem mondd semmit, csak letilt mindenhol?

nekem még soha nem volt ilyen kapcsolatom hogy ennyire ne jelentettem volna a masiknak semmit hogy siman csak tilt es ghoatingol:D
szerintem ez nem egy mély valodi igaz kapcsolatokra jellemző hanem amolyan tingli tangli összejáros kapcsolatokra amikre akár évek mennek el és értelme se volt.

1.5 év után messengeren dobott ki a volt nőm, persze "kierőszakoltam" egy utolsó telefon hívást, aminek a lényege ugyanaz volt mint a "szakítós" messenger üzenetnek, azaz hogy vége.
Azért tettem idézőjelbe a szakítóst mert kb még ott sem volt képes egyértelműen leírni, hogy vége.
Nyilván kellettem én is hogy idáig jussunk, de messengeren valakit kidobni, hát hagyjuk... Nulla tisztelet van az ilyen gesztusok mögött.
De végeredményben láss csodát alig telt el két hónap már más valakije van(nem lepődnék meg ha azelőtt is meg lett volna).
"Örömmel" nyugtáztam, hogy ilyen sokat jelentettem neki, így már nekem is könnyebb elengednem, sajnos ilyenek a mai kapcsolatok, előbb utóbb az egyik fél úgyis sérül, döntsd el, hogy te melyik szeretnél lenni :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!