Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ember az, aki úgy zár le egy kapcsolatot, hogy nem mondd semmit, csak letilt mindenhol?
Az ilyen embernél itt valamelyik vagy mind nem volt igaz "boldogság volt, nevetés, jó szex" ha annyira jó lett volna akkor normálisabb lezárást tett volna.
Tökéld be, hogy neki nem volt ugyanolyan mint neked.
Elozo exem is igy csinalta, egyik reggel vart egy uzenet, hogy le akarja zarni, aztan se kep se hang, nem reagalt semmire es rovidesen le is tiltott utana. Azota egy kis turpissaggal kiderult hogy minden az en hibam volt es minden rossz tulajdonsagom miatt volt.
Az ilyen alszent kocsogok is ezt erdemlik, majd az elet visszaadja nekik, erezni fogjak meg ok is ezt a nyomort.
Es hogy milyen ember az ilyen? Az, aki igy probalja sajat magat menteni, nehogy egy csepp felelossege legyen ebben az egeszben, felszivodik es mintha soha nem is leteztel volna, egy erzelmileg eretlen es empatiaban sulyosan hianyban szenvedo ember. De majd rajon :D
Az élet, kedves válaszolók gondolom tudjátok ti is, nem ad vissza semmit!
Aki lelkileg padlóra tesz minket,az vígan él tovább, szexel,kapcsolata van,előlép a munkahelyen,lakást,házat vesz, utazgat.
Minden exem,akik miatt tönkrementem, nos mind él mint a halacska a vízben,sőt...
De az igaz,hogy egyre több az empatikusan éretlen,szívtelen és önző ember mindkét nemben !
azaz egy sajnos igaz, és nem csak párkapcsolatoknál jellemző, hanem kb. az élet összes területén, hogy ez a "meglátod visszakapja majd ezt az élettől, meglátod ő is szenvedni fog majd, visszakapja"
a nagy lóf**aszt, nem is minden ismerősöm aki egy kretén volt, szépen vígan éli életét hosszú évek óta...
Ha meg valaki az ilyen rossz dolgokat 70-80 évesen kapná vissza az már ki a f@szt érdekel??? :)
Ezért érdemes megismerni valakit, mielőtt beengeded az életedbe. Mindennapi szex tényleg fantasztikus érzés, főleg ha passzoltok, de nem ismered meg vele a másikat, csak élvezet.
Egyébként engem ha valaki leszar, az motivál, hogy könnyen túllépjek rajta. Elvégre ha ennyit jelentettem, nem ér nekem a dolog annyit, hogy sajnáljam, bánkódjak miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!