Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak,ti a szakítás után elmondjatok ha megcsaltatok a volt parotokat?
Tudom hogy megcsalt. Érzem !!!
És nem vagyok orult,sok jele volt annak hogy valami nem stimmel.
Szakítottunk,én azóta futottam pár kört nála és azt akarja hogy hagyjam békén. ( O a férfi )
Megmondtam hogy csak akkor fogom békén hagyni ha végre bevallja hogy megcsalt. Egyszerűen tudni akarom és hallani akarom tőle az igazat!
Ez a miniumum...
Nagyon elfajultak a dolgok,nagyon csúnyán beszélünk egymassal,már rendőrséggel fenyegetjuk egymást mert megmondtam hogy oda megyek a háza elé és addig várok amíg a szexpartnerei bemennek ,viszont megigertem hogy ha bevallja hogy megcsalt és elmondja hogy mi óta és hányszor akkor békén hagyom és K....vait sem fogom megkeresni.
És még mindig tagadja.
Én a helyében már csak kamubol is kitalalnek valamit hogy végre békén hagyjam de ez a patkány egyszerűen nem vallja be.
Ferfiak,mindenki ennyire gerinctelen hogy a megcsalast akkor sem aruljatok el ha abszolút nem érdekel már az ex ,sőt utalod és gyűlölod? Mi az oka annak hogy soha nem mondjátok meg az igazat?
Gratulálni nem tudok, de azt sem tudom eldönteni, hogy kit sajnáljak jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!