Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak,ti a szakítás után elmondjatok ha megcsaltatok a volt parotokat?
Tudom hogy megcsalt. Érzem !!!
És nem vagyok orult,sok jele volt annak hogy valami nem stimmel.
Szakítottunk,én azóta futottam pár kört nála és azt akarja hogy hagyjam békén. ( O a férfi )
Megmondtam hogy csak akkor fogom békén hagyni ha végre bevallja hogy megcsalt. Egyszerűen tudni akarom és hallani akarom tőle az igazat!
Ez a miniumum...
Nagyon elfajultak a dolgok,nagyon csúnyán beszélünk egymassal,már rendőrséggel fenyegetjuk egymást mert megmondtam hogy oda megyek a háza elé és addig várok amíg a szexpartnerei bemennek ,viszont megigertem hogy ha bevallja hogy megcsalt és elmondja hogy mi óta és hányszor akkor békén hagyom és K....vait sem fogom megkeresni.
És még mindig tagadja.
Én a helyében már csak kamubol is kitalalnek valamit hogy végre békén hagyjam de ez a patkány egyszerűen nem vallja be.
Ferfiak,mindenki ennyire gerinctelen hogy a megcsalast akkor sem aruljatok el ha abszolút nem érdekel már az ex ,sőt utalod és gyűlölod? Mi az oka annak hogy soha nem mondjátok meg az igazat?
9, jaj ne is mond.... A rendőrség is már csak nevet rajtunk.
A múltkor mondta is hogy már megint maguk ...
Szégyenletes és nagyon szegyenlem magam de most már nem adom fel.
Azért is ki fogom deríteni ,ha törik ha szakad.
Nem vagyok őrült ,csak egy csalódott nő aki szeretné tudni az igazat.
De lehet hogy feladom mert úgysem fogja bevallani soha.
Nincs hozzá gerince
Lájkolja egy nő, erre te rá írsz... Neked semmid nem lajkolja olyan ferfi akihez semmi közöd, csak ismered?
Exem csinálta hogy ráirt arra aki gyanús volt neki. De leirta hogy "tudja hogy viszonyunk van". Mindezt szakitás után. Egyikük 16 eve volt ex, masikkal meg 17 éve futó kapcsolat, csak igy vagy ugy néha beszéltünk, aztis több éve utoljara, de ennyi. Eredmény: elküldték nekem a levelet.
Te beteg vagy, tényleg kezeltesd magad. Nő létedre... Nem ciki hogy már a rendőrseg is kiröhög? Mire jó ez, de komolyan?
Szerintem azert se fogja elmondani ha igaz, mert még igy ismeretlenül is latszik hogy jó eséllyel megtépnéd a csajt, vagy minimum nagyon durvan akár irásban, akár szoban kiosztanád
Jézusom nőként ilyen vergődést leművelni.
És nem szégyelled én nem is értem, már ahogy olvasom én szégyelltem el magam 😱
Azt állítja hogy a szemelyisegem miatt de szerintem nincs megelégedve a kulsommel ,pedig sokkal jobb nő vagyok mint ő férfi .
Senki nem is értette hogy mit keresek mellette.
Pont ezért választottam őt ,erre megcsal.
A csunyasag látszólag nem garancia. A probléma az egésszel hogy közben nyilván megszerettem és nagyon rosszul esik ha hazudik valaki
Azt mondta hogy nem csalt meg soha de túl őrült vagyok ,tiszteletlen vele szemben, elege van a vadaskodasaimbol stb
Szerintem meg ha egy férfi megcsal egy nőt ,azt választja azután akit könnyebb atbas..ni és ezért elhagyott és a másik nővel van. De már belefáradtam lelkileg úgyhogy hagyom az egészet a pi...ba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!