Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit mondanátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondanátok egy ilyen emberről?

Figyelt kérdés

Pár hónapig voltunk párkapcsolatban, eleinte normális volt, elvitt randizni, aztán hirtelen nem akart mást csak megd*gni. Nekem ez még korai volt, vártam volna még vele, de nem értette meg és nagyon nyomult. Volt olyan, hogy kifejeztem, hogy nem akarom kiv*rni neki, de akkor meg ideges lett, mert ahogy ő fogalmazott nekem ez ,,kötelességem megtenni, mert enélkül csak barátok lennénk" Volt olyan, hogy bezárt a szobába, mert azt akarta, hogy lesz*pjam, de világosan kifejeztem, hogy nem szeretném.

Nem az intimitással lett volna baj hanem, hogy nem értette meg, hogy nekem ez még korai, és ne erőltesse ennyire. Ekkor már nyilván nem mentünk sehova randizni, folyamatosan csak szexet akart. Volt, hogy éjfélre értem haza munkából és ő úgy gondolta, hogy 10 óra fizikai munka után biztos jól esne nekem, ha le is sz*pnám még aznap és elkezdte az arcomhoz nyomni a f*rkát. Mert nekem ez kötelességem...

Aztán ezek miatt szakítottam vele. Gondoltam, hogy vagyunk annyira felnőttek, hogy helyén tudjuk kezelni a dolgokat és nem mindenki előtt mindennek lehordani a másikat, de nem. Viszont hallottam, hogy vkik éppen a szakításunkról sutyorogtak, hogy elvileg én voltam az aki kihasználta a másikat, meg aki játszott a másikkal. És emiatt még rám néznek rossz szemmel...

2023. jún. 29. 15:17
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Csak épp emberek vagyunk nem állatok, papíron az a különbség, hogy nem az ösztönök vezérelnek....
2023. júl. 5. 22:49
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Mit mondjak róla?

Mi segítene?

Mondjuk azt róla, hogy ő az akit totál el kell felejteni az életedből.

2023. júl. 9. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!