Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mit mondanátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondanátok egy ilyen emberről?

Figyelt kérdés

Pár hónapig voltunk párkapcsolatban, eleinte normális volt, elvitt randizni, aztán hirtelen nem akart mást csak megd*gni. Nekem ez még korai volt, vártam volna még vele, de nem értette meg és nagyon nyomult. Volt olyan, hogy kifejeztem, hogy nem akarom kiv*rni neki, de akkor meg ideges lett, mert ahogy ő fogalmazott nekem ez ,,kötelességem megtenni, mert enélkül csak barátok lennénk" Volt olyan, hogy bezárt a szobába, mert azt akarta, hogy lesz*pjam, de világosan kifejeztem, hogy nem szeretném.

Nem az intimitással lett volna baj hanem, hogy nem értette meg, hogy nekem ez még korai, és ne erőltesse ennyire. Ekkor már nyilván nem mentünk sehova randizni, folyamatosan csak szexet akart. Volt, hogy éjfélre értem haza munkából és ő úgy gondolta, hogy 10 óra fizikai munka után biztos jól esne nekem, ha le is sz*pnám még aznap és elkezdte az arcomhoz nyomni a f*rkát. Mert nekem ez kötelességem...

Aztán ezek miatt szakítottam vele. Gondoltam, hogy vagyunk annyira felnőttek, hogy helyén tudjuk kezelni a dolgokat és nem mindenki előtt mindennek lehordani a másikat, de nem. Viszont hallottam, hogy vkik éppen a szakításunkról sutyorogtak, hogy elvileg én voltam az aki kihasználta a másikat, meg aki játszott a másikkal. És emiatt még rám néznek rossz szemmel...

2023. jún. 29. 15:17
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
25%

9-es

Konkrétan senki sem mondta, hogy az erőszakoskodást bármi indokolná. Senki. Senki nem mondott ilyet. Értem?

Attól még agyament dolog elvárni, hogy valaki hónapokig várjon a szexre a PÁRKAPCSOLATBAN. Normális férfi nyilván sem fizikai, sem verbális erőszakot nem alkalmazott volna, csak pár próbálkozás után otthagyja a picsába.

És nem, továbbra sem gondoljuk, hogy az agresszió bármilyen formája helyes vagy menthető lenne, úgyhogy abba lehet hagyni a szalmabábozást.

2023. jún. 29. 15:39
 12/32 anonim ***** válasza:
28%

Én meg azt nem értem hogyha nem szopta le 2 hónap alatt, akkor a férfi miért nem hagyta el!!!

Azért, mert mást mellette lehet kettyintgetett, de jó lett volna mellé a kérdező is és azért erőszakoskodott vele, mert idegesítette, hogy még kezimunkára se hajlandó.

Eléggé gáz, hogy itt nem tartjátok erőszakosnak a férfit, de e kérdés alatt meg az ellen vagytok, hogy a fenekét megsimogatja a nőnek:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2023. jún. 29. 15:40
 13/32 anonim ***** válasza:
82%
De, egy erőszakoskodó baromnak tartjuk. A nőt meg egy idiótának. Mit nem értesz ezen??????
2023. jún. 29. 15:41
 14/32 anonim ***** válasza:
80%

A kérdés még mindig ez :

"Mit mondanátok ilyen emberről?"

Erre az első válasz ez:

"Pár hónapja voltatok együtt szex nélkül? Felnőtt emberek? Mégis mi volt a terved?"

Pár hónapja volt vele együtt, ez nem pont azt jelenti, hogy hónapok után kezdte el volna manipulálni, hanem heteket is jelenthet simán...És pár hónap után kivágta.

2023. jún. 29. 15:43
 15/32 anonim ***** válasza:
80%
De hát többször is leírtuk, hogy a pasi egy agresszív gyökér. Ettől még nem lehet a kérdező is hülye? A kettő együtt igaz.
2023. jún. 29. 15:45
 16/32 anonim ***** válasza:
9%

Azután írtatok le, hogy szóvá tettem!!!

De azért engem lepontoztatok a 2.valaszomban pedig senkihez nem szóltam csak a kérdezőhoz.

2023. jún. 29. 15:47
 17/32 anonim ***** válasza:
65%
Hehh, ennyire ne gondold fontosnak magad XD
2023. jún. 29. 15:48
 18/32 anonim ***** válasza:
35%
De azért visszairsz... XD
2023. jún. 29. 15:49
 19/32 anonim ***** válasza:
20%

Ja nem erre értem, hanem a válaszainkra. Hidd el, nem azért írunk ezt vagy azt, hogy neked megfeleljünk, és így akár el is hiheted, hogy valóban azt gondoljuk, amit leírtunk.

Szóval annyira nem vagy fontos, hogy a te tetszésed miatt hazudjunk. Erre gondoltam.

2023. jún. 29. 15:54
 20/32 anonim ***** válasza:
40%

Az, hogy bizonygatod, hogy de szerinted mindkettő hülye pontosan azt sugallja, hogy amit írok valós.

Te honnan tudod, vagy a többi, hogy mit tudom én 2 hónap után kezdte el a férfi, hogy legyen orális szex stb? Ott voltál? Miért nincs a lehetőségek között, hogy 2 hét után várta volna el a szexuális dolgokat tőle? Te oké lehet, hogy az első - harmadik randin szexelsz, vagy leszopod, de nem mindenki olyan.

Egyébként meg egyáltalán nincs az feltüntetve, hogy a férfi kényeztetette-e volna a kérdezőt, full úgy jön le, hogy csak magára gondolt azt kész.

Egyszer nincs leírva, hogy kiny@lt@, masszírozta volna a micsodáját csak a szopás, kézimunka és a szex ami valószínűleg csak a férfiról szólt volna.

Akkor miért a nő a hülye, amikor már kidobta? Nem azt volt a kérdés, hogy:

"Szerintetek kidobjam?"

Hanem az, hogy mit gondolunk a férfiról. Erre beleálltatok, hogy nem szopta le nem feküdt le vele!

Kérdések nélkül, információk nélkül le van hülyézve, holott jól döntött, mert önző senkiházi lett volna úgyis a férfi.

2023. jún. 29. 16:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!